7měsíční syn odmítá prso

terinkaaaa
12. lis 2015

Zdravím, už jsem zoufalá, malýho pořád kojím, dnes jsem naposledy kojila v 9:30, pak už začal prso odmítat ☹ přisál se a začal zuřit, pak odpoledne snědl trochu příkrmu, no a teď večer jsem mu udělala kaši. Ale děsím se toho co bude až se probudí, pokud se nepřisaje, tak do rána bude brečet hlady ☹ prsa mám úplně plný a bolavý, odstříkala jsem jenom trošku, ani to nechtěl. Celý den pije jen vodu. Myslím, že to jsou zuby nebo už prostě nevím.

P.S. Menstruaci mám už po dvou měsících od porodu

mpavlinka
12. lis 2015

Stalo se mi to u syna, tuším v 8 měsících. Bojkot, viděl prso a řval a ani mi nic jiného nepil. Byla jsem zoufalá, nakojil se aspoň v noci - rozespalý. Trvalo to asi dva dny a pak zas vše v pořádku. Během té doby, co se nekojil, jsem odsávala a příkrmy jsem dělala co nejvíce tekuté.

terinkaaaa
autor
12. lis 2015

@mpavlinka nejhorší je, že já vůbec neodsaju ☹ osdála jsem jen 30ml , no uvidime co bude až se vzbudí, jestli rozespalej se přisaje nebo ne

mpavlinka
12. lis 2015

Třeba jo. Zkus nebýt nervozní, což vím, že je těžké a prostě zkusit v noci nakojit jakoby nic. Snad se přisaje. Kuba se v noci nakojil a ráno opět pokračoval bojkot, ale pak další den už byl ok. Já jsem taky moc neodsála, co půjde, půjde, se tím nestresuj. Určitě bude zase vše ok.