Běh a kojení - jakou podprsenku, na co dát pozor?

rebejsova
23. kvě 2017

Prosím o radu maminky - rekreační běžkyně 🙂 Příští týden potřebuju uběhnout 3 km, přihlásili jsme se s rodinkou na DM běh. Mám trochu strach o prsa - kojím 13M syna, prsa se už povětšinou nijak brutálně nenalévají, ale úplně v kondinci nejsou, při otřesech pobolívají, bradavky ožužlané, znáte to 🙂 Co s tím? Bojím se, aby mi nezatvrdlo mléko, případně si nějak neodřela bradavky. Myslíte, že mám ten kousek risknout jen s běžnou sportovní podprsenkou? Na co jiného dát pozor? Díky 🙂

lovely_creature
23. kvě 2017

@rebejsova Jakou máš sportovní podprsenku ?
Mlíko ti nezatvrdne, ale brutálně by tě pak prsa bolely, a taky možná by ses odřela.

Když jsem dělala lektorku a měla naběhlý a bolavý prsa v začátku těhotenství tak jsem si pod sportovní pevnou podprsenku dávala ještě normální pushupku, trochu punkový řešení, ale naprosto parádně mi to všechno drželo a ani se nehlo a mohla jsme si skákat jak jsem chtěla.

A teda 3 km odběhneš i s tím, ža by sis měla prsa přidržovat rukama 🙂

rebejsova
autor
23. kvě 2017

@lovely_creature Díky za tip! Asi taky zkusím nějaké vrstvení, protože kupovat kvůli jednomu běhu (na pravidelné běhání teď nemám prostor) novou podprsenku mi připadá jako blbost.

lovely_creature
23. kvě 2017

@rebejsova záleží jakou podprsenku na sport máš, ale mě se třeba na běžný sport ( ne na závody ) osvědčily sportovní z pepca, jsou fakt pevný, sedí a i když jsme je denně prala krásně drží barvu a pevnost, ceny myslím 129Kč ( ružová, modrá a žlutá myslím )

hankaros
23. kvě 2017

3 km mas za 20 minut uběhnuty, když se budeš hodně flakat 😉. Tak jak tu psal někdo výše, vrstvu nebo si prsa zatejpuj na tu chvíli.

adelkaw
23. kvě 2017

Případné proti odření doporučuji vazelínu. A tou natřít jak bradavky- manžel vždycky při závodech natírá nebo přelepuje náplasti-ja mám extra pevnou podpsenku na moje E, natřít třeba i podpaží a třísla kdyby bylo velké vedro- zabrání to ošoupání. Ikdyž takovou krátkou trať jsem nikdy neběžela tak nevim.

rebejsova
autor
24. kvě 2017

@lovely_creature Já mám takovou nic moc, ale na normální prsa to stačilo. Díky za tip na Pepco, vyrazím tam 👍

rebejsova
autor
24. kvě 2017

@adelkaw Děkuju za rady, na ty bradavky bych to mohla zkusit, jiné odření asi za tu chvilku nehrozí 👍