Bioclin multi - mam balm, máte zkušenosti?

uzenina
22. srp 2016

Ahoj mate někdo zkušenost s tímto výrobkem na popraskane bradavky při kojení?
https://m.lekarna.cz/bioclin-multi-mam-balm-30m...
Mám měsíčního prcka (druhe dite ) a už silim z bolesti při kojení. Při 1 diteti tyhle problémy vůbec nebyly. Už jsem vyzkoušela purelan 100, hydrogelove polštářky, vetram prsa, bepanten, laktační poradkyně mi ukázala spravne polohy na kojení .......a furt trpím obzvlášť u jednoho prsu kdy je vzdy ragada tak trochu zahojí a prcek ji vzdy obnovi do velkých rozměrů. díky za rady

kekulice
22. srp 2016

@uzenina vůbec neznám, používala jsem krémový balzám s včelím voskem od Motherlove a hodně to pomáhalo. Měla jsem stejný problem. Kupovala jsem zde - http://www.mamadiva.cz/motherlove-kremovy-balza...
Ta bolest při kojení byla fakt síla, vůbec Ti to nezávidím, jen si vzpomenu, znova se mi chce brečet......

uzenina
autor
24. srp 2016

@kekulice díky za odpověď po jake době to zabralo? A kojila si přitom normalne a i tak to fungovalo? Resp nepotrebovalo to nějaký čas na zahojeni?

kekulice
24. srp 2016

Zabralo to během 2-3 dní, kdy došlo ke zlepšení a pak se to postupně ještě upravovalo. Po každém kojení jsem namazala, nemusí se to umývat. Kojila jsem bez omezení, nic jsem neměnila. Snažila jsem se udržet bradavky v suchu, takže jsem i velmi často měnila prsní vložky - koupila jsem si je z biobavlny na stejnem eshopu. Vše jsem dostala doporučené od laktační poradkyně, tak jsem to prostě vyzkoušela a funguje to. Teď pořád mažu a je to v klidu.
@uzenina

uzenina
autor
5. zář 2016

@kekulice koupila jsem vyzkoušela nepomohlo. krs laktační poradkyni mi bylo zjištěno syndrom bílých bradavek a ta tvrdi ze na to nic nepomáhá bud kojit s brekem nebo odstavit. Zatím brečím uvidím jak dlouho to vydržím. každopádně dekuji za radu.

kekulice
5. zář 2016

@uzenina ty jo, tak to mě mrzí. Mě to fungovalo fakt dobře. Máš můj obdiv, protože ta bolest je fakt děs! Drž se!