Bojkotuje kojení z jednoho prsa?

verus04
10. črc 2017

Zdravím maminky, chci se optat..Mám 4 měsíční holčičku a plně kojim. Z ničeho nic se mi odmítá prisat na jedno prso..když jí k sobě přitáhnu, začne se vztekat a otáčet na druhý bok. Zkoušela sem i jiné polohy, ale nic. Takže momentálně pijeme jen z jednoho a toho samého..nevíte čím to může být ? Nepoznám tedy ani jestli není hladová..jestli jí to jedno prso stačí. Předem děkuji za rady🙂

nevesta2708
10. črc 2017
verus04
autor
10. črc 2017

@nevesta2708 jee moc děkuju 🙂

lennus
10. črc 2017

Zkoušela bych dál nabízet a když to nepůjde, nic se neděje, téměř rok jsem kojila jen z jednoho, preferoval pravé, prý to může být tím, že je u srdce nebo je to miminku prostě pohodlnější na některém více.

verus04
autor
10. črc 2017

děkuji, už sem začínala být zoufalá 🙂

adypro
10. črc 2017

Také jsme měli asi ve dvou měsících, vypadalo to, že v tom jednom přijdu o mléko, dokonce jsem kvůli tomu šla k naší porodní bábě a ta mě uklidnila, že je to věc dítěte (pokud jsem neměla s prsem dřív problém a to neměla první se kojila z obou) a že s tím nic moc nenadělám, že se dá kojit jen z jednoho.
Nakonec jsem se nevzdala a malé jsem to horší stále nabízela, vždy přednostně, tak mi to doporučila i PA, přišla jsem pak na to, že potřebovala jinou polohu (kojí se tak z tohoto do teď). A ono se to k mému údivu vše upravilo a kojím stále z obou (dcerce bylo 10. měsíců), předtím bylo jedno prso už i viditelně menší a teď jsou stejná.
A hlavně nemá cenu odstříkávat a jinak prso stimulovat.

verus04
autor
10. črc 2017

No odstrikavat právě nechci..našla sem nakonec jinou pol

verus04
autor
10. črc 2017

* jinou polohu a zase se přisala..jsem sice u toho vykroucena, aale dobrý 🙂