Chytrý tablet pro děti - co si o něm myslíte?

misa_fisherprice
12. říj 2017

Pořiďte dětem TABLET od FISHER PRICE, se kterým se budou učit a vyrůstat. Je to velmi jednoduché a děti si samy mohou vybrat z aplikací, které nabízejí učení prvních písmen, slov, názvů zvířátek.....
Tablet svítí, zpívá a děti si mohou trénovat i rytmické a motorické dovednosti.

Bude moc zábavné pozorovat Vaše děti, jak napodobují dospěláky a zároveň se při této hře i učí💻.
Vy můžete pracovat a děťátko s tabletem je naprosto spokojené vedle svých rodičů.

Co myslíte? Máte již nějaké zážitky s tabletem od FISHER PRICE?

konidana
12. říj 2017

Myslím si, že interaktivní hračky malé děti brzdí v motorickém vývoji a zkoumání reálného světa.

lucie_91
12. říj 2017

Ideální pro rodiče, kteří nemají na své dítě čas a nechtějí si ho najít. Podle mě nesmysl. Nikdy jsem dětem nic takového nepořizovala a ani pořizovat nebudu. Když vidím, jak 3 leté děti jen tupě zírají do takovýchto "hraček" a otupuje se jim mozek, je mi z toho smutno. To je lepší koupit dětský časopis a s rodiči se to učit formou hry. Ale takhle ne.

lucie_91
12. říj 2017

@konidana Tak tak, reálný svět dnešních dětí je "píp, píp, ťuk, ťuk"... vnímání okolí nikde, pak jen nervozita, že tablet nemají po ruce, závislosti už jsou bohužel i na takovýchto hračkách čím dál častější.

hojda
12. říj 2017

Vy můžete pracovat a děťátko s tabletem je naprosto spokojené vedle svých rodičů.

Já myslím, že tříleté dítě by nemělo existovat vedle svých rodičů s tabletem v ruce, ale fungovat spolu s rodiči a objevovat skutečný svět☹. Vím, že tablet je už běžnou součástí našeho života, ale dětem tím bereme možnost poznat skutečný svět☹.

misa_fisherprice
autor
12. říj 2017

@hojda to já s Vámi plně souhlasím, že děti musí objevovat skutečný svět, který je kolem nás, ale zase na druhou stranu, když někdy musíte poslat email, či si přečíst nějaký článek .... tak si myslím, že dítě s radostí přijme místo vedle Vás a bude dělat podobnou činnost jako jeho maminka...samozřejmě všeho s mírou....to, že jdete s dětmi ven na procházku je to NEJ, to s Vámi souhlasím.

kacazagi
12. říj 2017

Máme tři klučíky, takové hračky využíváme k doktorovi nebo na dlouhou cestu do auta 😉

igiana
12. říj 2017

@misa_fisherprice myslím si ze tablet muze byt vybornym pomocnikem když je díte nemocne, v nemocnici, teď práve sme s malým v nemocnici, byvame tady častejší, a uz opravdu nevím co bych s ním delala. Pripadne pri cestovani aby mu čas rychleji ubehl

igiana
12. říj 2017

@misa_fisherprice prominte pravopis nejsem ceska 🙂

morningstar
12. říj 2017

@igiana ale píšete lépe než spousta cechu.

igiana
12. říj 2017

@morningstar dekuji 🙂

makynaeliska
12. říj 2017

Ja si myslim ze ne vse se ma prehanet...Samozrejme ze moje deti si nejvic vyhraji venku,doma se jim venujeme na stoprocent,ale kdyz je dite treba dele marod,je vzpruzele,nic ho uz nebavi,nerekla bych ze ho pul hodka na takovem tabletu nejak poznamena......Za me super i treba pri delsi ceste autem atd👍

kachnicky
12. říj 2017

My ho máme a musím říct že nám zachránil volné chvilky, když jsme byli v nemocnici (14m). Malou to opravdu moc bavilo a i teď baví (23m).

hojda
12. říj 2017

@misa_fisherprice Já myslím,že dítě je možné zabavit i jinak než tabletem. Tablet je ta nejlehčí cesta pro rodiče. Neberu v úvahu situace jako je dlouhodobá nemoc nebo hospitalizace, protože tam je každé pomoc dobrá!

sitemaka
12. říj 2017

Mzslím,si,že pokud dítě netráví čas jen u takových hraček,smzsl to má,třeba na delší cesty autem,čekání u lékaře,kde je potřeba dítě zabavit je to fajn.J