Když plně kojím, tak bych neměla dostat menstruaci, ne?
Poradíte mi? Měla jsem za to, že když plně kojím, tak měsíčky nedostanu, je vše v pořádku?

•
16. črc 2011Ikdyž kojíš,mens.mít můžeš x-)
0
stále kojím, stále nic, na mně kojení tedy asi působí, jak u prvního, tak u druhýho, nestěžuji si 😉
je to individuální
x-)
je to individuální
x-)
Ja tedy stale taky kojim.. ale uz jen tak 3x za 24 hodin.. a musim rict ze po 6 nedelich sem sla na tu injekci depoprovera kde stejne menstruace neni jen obcas nejaky krvaceni nez si na to telo zvykne tak nevim zda sem to mela brat jako menzes.. a po 3 injekcich sem sla na
HA co se bere pri kojeni a nevynechava se 7denni pauza takze taky zadna menzes neni.. je to asi fakt individualni
HA co se bere pri kojeni a nevynechava se 7denni pauza takze taky zadna menzes neni.. je to asi fakt individualni
AHoj , ptala jsem se na to a bylo mi řečeno, ež pokud je mezi kojením 6-7 hodin, třeba v noci, tak potom je pravděpodobné , ež ms přijde....ale je to asi hodně individuální..já kojila plně do šestého měsíce fakt po třech hodinách, nikdy né víc jak šest hodin a dostal jsem to sedm měsíců po porodu. Sestra má tedtřímešíční dítě a i když plně kojí , v noci malá spí i osm hodin v kuse a tak už měla první ms. Tak že tak🙂
Začni psát odpověď...

Odešli