Kojené dítě se nemůže vykakat

lucka8383
7. dub 2016

Muj 14denni syn je na sunaru a cely den nekaka treba az vecer se vykaka ale cely den je uplakany a v noci spatne spi.davam po lzickach fenyklovy decky caj ale nepomaha to.

iveta93
7. dub 2016

Teď nevím jestli je kojený nebo na sunaru. Nicméně ten fenyklový čaj (pokud kojíš tak ho pij i ty), dávat často na bříško, masírovat bříško (třeba krémem Pupík), hýbat nožičkami jako kdyby běhal (tak aby mu to bylo příjemné), nahřát látkovou plenku a dát na bříško, můžeš zkusit laktobacili nebo kapičky (např. espumisan). Ale viděla bych to spíš na prdíky, naše kadí taky jednou denně a s prdíky jsme taky docela bojovali. Se spaním nám pomohlo to, že první tři měsíce spala s námi v posteli. A nebyl žádný problém jí potom začít dávat do postýlky.

lenjii
7. dub 2016

Kapky espumizan, infacol, apod před jídlem. To mm nebo um taky nechápu.

lv
7. dub 2016

tak kojené nemusí kakat i 10, někde píší i 14dní..nekojené třeba ob den..
Koliky způsobuje nezralé trávící ústrojí, trpí téměř každé dítě, lze ty kapky před/do mlíka, +probiotika

lucka8383
autor
7. dub 2016

@iveta93 ted uz jsme jen na sunaru ze dne na den sem bez mlika tak proto uz jen um.ani doktorka nechapala

iveta93
8. dub 2016

@lucka8383 Nám se to stalo taky. Být na UM není žádná ostuda a i to UM má své výhody. 😉 Mě jen zmátlo, že v nadpisu bylo kojené a v textu sunar. 😉 Ale dokud kadí jednou denně tak je to v pořádku. Spíš ho bude bolet bříško skrz ty prdíky. Ale to se musí přežít. Můžeme jim zkusit pomoc tím co jsem psala, ale ani to nemusí fungovat. Navíc se musí zjistit co platí zrovna na to vaše miminko. Kolem 3-4. měsíce se to u nás zlepšilo. 🙂 A ještě jsem zapoměla na rektální rourku, když už je to nouze. (Takové brčko co se strčí do zadečku a pomůže jim to prdět. Nemá se to používat často, ale když budete bezradná zkuste tohle.)