Kojící topy. Používáte?

matusoni
5. bře 2023

Ahoj, používáte při kojení speciální diskrétní topy? Vidíte v tom velkou výhodu? Kolik jich má váš šatník? Jaké materiály se vám osvědčily? Kde kupujete? Mám zatím dvě tuniky s vsadkou, které točím, super je, že nemám holá záda a výstřih při kojení. A k tomu mikinu nebo svetr na zip. Osvědčila se vám i kojicí mikina třeba? Díky za tipy.😉

andelka
5. bře 2023

Kromě kojících podprsenek jsem nikdy speciální kojící oblečení neměla. Odkojených mám 5,5 roku (3 děti). Hodně jsem používala tílko a na to rozepnutou halenku. Nebo volnější tričko, aby se dalo dole vyhrnout.

ferda90
5. bře 2023

@matusoni ahoj, taky jsem si kromě kojící podprsenky žádné speciální oblečení nekupovala. Nosím buď kojící
podprsenku a nebo braletku a jinak nosím klasické trička / halenky a vždycky jsem si u kojení poradila. Kojím 2 letého syna ☺️

veru181
5. bře 2023

Mám asi tři vysloveně kojící topy/trička, dvoje letní šaty a jinak jsem využívala oblečení, co mám běžné - trička vyhrnula, v některých tričkách a šatech šlo prso vyndat vrchem. Když už jsem kupovala speciální oblečení, vybírala jsem takové, abych unosila i pak.

ondul
5. bře 2023

Kojím druhé dítě a nemám nic specálního kojícího. Jen tedy dvě podprsenky. Triko normálně vyhrnu, přijde mi to trochu praktičtější.

cilkat
5. bře 2023

Trička, košile, mikiny, svetry jsem využívala prostě svůj šatník, ale koupila jsem si na léto kojící šaty a ty byly fakt top oblíbené: 1) to byl strašne pohodlený materiál kombinace bavlny se lnem 2) nesnesu šaty na ramínka, protože ramena a výstřih si prostě spálím. Ostatní ne, tyhel dve části vždycky. Tohel mělo krátký rukáv a vlastěn poměrně malý výstřih a bylo to super.

mdch91
5. bře 2023

Mam 3 kojici tricka, 2 kojici mikinosaty, kojici tilka z lidlu, tricka a mikiny si ale siju, ty sileny penize v obchode bych za to nedala. V kombinaci s nositkem/satkem je to super, nebo kdyz kojim nekde na verejnosti. Doma normalne taham prsa vystrihem nebo vyhrnuju tricko.

carollester
6. bře 2023

@matusoni Já jsem si udělala radost a koupila si 2 trička od značky TajineBanane a musím řict, že to je pecka! Mají zip na boku, takže ani jako kojící nevypadají, dají se nosit normálně. Jsou pohodlná, super designy, doporučuju. 🙂

maxulekapcule
6. bře 2023

Já mám dvě kojící trika a je to naprosto super

nellinka123
6. bře 2023

Koukni na Shein. Já si tam koupila na podzim těhotenská trika a když dorazily, tak jsem zjistila, že jsou zároveň i kojící 🙂 pokud budu teď kojit, tak si tam určitě ještě nějaká pořídím, přijde mi to fajn a v létě určitě nebudu chtít nikde vystavovat břicho pár týdnů po porodu 😁 To samé šaty, loni jsem tam kupovala dvoje šaty na dovču u moře a jsou super, tak určitě zapátrám, zda tam nebudou aspoň jedny těhotenské. Jinak fajn věci těhotenské/kojící občas mají i v Lidlu.

veruuu_kubesovic
6. bře 2023

@matusoni měla jsem 2 kojici tricka a 2 kojící saty

matusoni
autor
6. bře 2023

@andelka taky jsem u předchozích kojení žádné kojicí trika nepoužívala. Ale teď mi to přišlo celkem praktické, venku v zimě, nemuset vyhrnovat celý záda. Tílkům jsem nějak na chuť nepřišla. Taková zima zase není, abych je musela nosit a v létě naopak, pouze v tílku by mi byla zima😀.

matusoni
autor
6. bře 2023

@maxulekapcule taky mám dvě, z těhotenství. Jsou i kojicí. Ale přijde mi to málo. Nestíhám to prát😀.

maxulekapcule
6. bře 2023

@matusoni to já taky ne 🤣 ale naštěstí to používám jen když jedem do města, tak je to dobrý

andelka
7. bře 2023

@matusoni já jsem kojila nejvíc od února do listopadu, plně ( děti narozené leden - květen), tak to venku šlo. Tílko jsem nosila pod rozepnutou halenku,ne samostatně.