Miminko mi nechce jíst. Co byste poradily?

24. lis 2019

Ahoj, mám problem jsem z toho už na prášky. Dvoumesicni syn mi teď posledních pár dní zlobí s jídlem (zlobil i před tím ale ne tolik) nevím už čím by to mohlo být. Dávám odstrikane mléko a občas um, prijde mi ze nejvíce bojkotuje jídlo u mamky ta vyžaduje aby jsme u ni na víkendy spali. V týdnu mi ji krasne a dny kdy nikam vůbec nejdeme je zlatej ale u mamky u každého jidla řev abych do nej vůbec něco dostala. Vypije jak kdy snažím se aby aspoň minimálně těch 60ml někdy si vezme i mene když si vezme více tak nechávám tolik kolik si vezme vesměs to je 90ml. Čím by to mohlo být? Přiznám se ze u mamky se mi spát ani nechce, musím ještě jezdit v týdnu k babičce z té jsem snad ještě více na prášky. V týdnu jsme doma kdy nikam nejdeme tak dva dny abych si odpocinula.

mariegroth
24. lis 2019

pokud je syn doma v pohode a u mamky ne, tak bych zustala doma a soustredila se na miminko. Mas male dite a tvoje maminka by mela pochopit, ze to neni jednoduche a nevyzadovat od tebe takove veci. Moje dite je podle me take stastnejsi doma a ve svem prostredi. Cetla jsem zajimavou knihu o “ctvrtem trimestru” a tam zminuji, jak miminko reaguje na zmeny prostredi a stres matky.

kejt29
24. lis 2019

Zrejme mu ty zmeny prostredi nevyhovuji a jestli jsi i ty v nepohode neni to dobre. Omez navstevy a soustred se vic na vas, tohle miminkovske obdobi desne rychle utece a pak se tam jeste najezdite dost 😉 Nebo at maminka obcas prijede k vam jestli nebydli daleko.

makovice88
24. lis 2019

Prestan jezdit k mamince a bude to v pohode ☺️ Moje mala taky strasne blbe jedla (kojena) a spala, kdyz jsme byly kdekoliv na navsteve. Proste jine prostredi.

marketa1218
24. lis 2019

Psychicka nepohoda maminky zaručuje psychickou nepohodu miminka. To bude podle mě to celé 🙂

zelenaesmolda
24. lis 2019

pokud diteti vadi zmena prostredi tak bych tam nejezdila pres vikend,maminka nema pravo neco takoveho vyzadovat a uz vubec ne na ukor ditete

cinam
24. lis 2019

A musíte tam jezdit? Miminko je ještě opravdu malé a rodina by měla pochopit, že pořád ho tahat sem a tam je pro něj náročné (a očividně tam není úplně v pohodě), stejně tak pro rodiče. Když chce vidět vnouče, tak ať za ním přijede sama občas ne? Nevím tedy jak to máte daleko. Já řekla na obou stranách, že nebudeme s malým miminkem jezdit dvě hodiny tam a druhej den dvě hodiny zpátky, malej z toho byl vždy akorát rozhozenej