Nechce pít z láhve. Máte zkušenost?

petulejan
17. led 2020

Ahoj maminky,malá mi nechce pít z láhve. Když jsem kojila s kloboučky tak neměla problém. Ale ty jsme odbouraly a od té doby nechce z lahvičky. Bylo by mi to asi jedno,ale když mi ji hlídá mamka,tak mám nachystané mliko,kdybych to nestíhala a teď nastal problém. Nemáte některá skusenost?

mariegroth
17. led 2020

Zkusit jinou lahvicku a ruzne velikosti kloboucku 🙂

la_amanita
17. led 2020

Náš taky odmítá láhev, ale ze sklenice, když je nejhůř, pití akceptuje. Taky můžeš zkusit podávat mléko čajovou lžičkou. Nejlepší je ale kojit.

agneska7
17. led 2020

Nepomohlo nic prso je prso a flaška je fuj ještě můžete zkusit přes prst ale já bych se tomu snažila co nejvíc vyhnout a prostě kojit co je důležitější ?

nik1
17. led 2020

Syn taky nechtěl flašku, až asi na třetí pokus trochu vypil. Musel se to naučit. Když zjistil, že z toho teče mlíko, tak mu zas vadilo, že teče moc. Zkoušej dát vždycky trochu z lahve a pak dokoj. My to tak nakonec zvládli.

pipi_puncocha
17. led 2020

A co malíček na horní patro a stříkačka se vzduchovou bublinou? Nás to tak naučili v porodnici a přijde mi to nejlepší, když je to jen občas a zbytek kojíš.

petulejan
autor
18. led 2020

@la_amanita já kojim pořád. Jde o to co použít,když mi hlídá mamka.

petulejan
autor
18. led 2020

@agneska7 já kojim,jen potřebuji občas delší hlídání,tak proto.

martt
18. led 2020

@petulejan pokud nechce flašku zkusit jiné dudlíky na flašku, při nejhorším přes stříkačku pokud to je jen občas při hlídání.

petulejan
autor
18. led 2020

Někdo tu psal přes lžičku,to mě vůbec nenapadlo. Skusim tak 👍