Odstavení. Za jak dlouho se vám přestalo tvořit mléko?

katka_loudova
22. bře 2021

Holky jdu k vám pro radu. Skoro před měsícem jsem přestala kvůli antibiotikům kojit.😪🙏 Musela jsem přestat ze dne na den jelikož jsem prodělala boreliozu několik měsíců zpátky a začala ji léčit až teď. Dostala jsem silná anbiotika. Ačkoliv mě to mrzí. Kojila jsem 21 měsíců. Nechtěla jsem takhle odstavit. Chtěla jsem aby to šlo samo až bude malý připraveny. Malej to vzal nad mé očekávání až moc dobře. Plakal jen 1 noc a pak už jsi na prsa v noci nezapomněl. Občas přes den si na ne vzpomene a dal by jsi. Ale ví že už bohužel nemůže. Abych došla k závěru. Je to skot měsíc a dneska jsem měla mokré tričko od mléka. Takže se chci zeptat za jak dlouho se vám přestalo tvořit mléko? Popřípadě pomohlo něco na zastavení? Děkuji.

jjasmina
23. bře 2021

Co třeba léky na zastavení laktace? Poradila bych se s dr

keksik002
23. bře 2021

@katka_loudova bud se muzete znovu rozkojit a nebo a to bych doporucovala vic, zajdete si a poproste o leky na zastaveni laktace. Aby se vam treba neudělal zanet, nebo jste nemela nejake problem

katka_loudova
autor
24. bře 2021

Holky dekuju za radu .🙏 Ale má Gynekoložka mi je nechce napsat. Prý to jde i přirozeně lepší než hormonama. A taky už teď mám cyklus rozhazenej už 2x jsem byla na vyvolavačce a podle ni by se to mohlo ještě víc rozhazet. Tenhle měsíc jsem brala antibiotika a pořad beru. A dotoho mi dala tenhle měsíc vyvolavačku. Dala mi 2 dávku. Bylo mi hrozně ještě při těch antibiotikach takže mi je nechtěla předepsat. A taky říkala kdyby jsem otěhotněla tak by nebyli vhodně pro dítě. Jinak volala jsem dnes k doktorce a doporučila mi homeopatika.