Test je negativní, ale mám příznaky těhotenství

88karolina
16. dub 2012

Všechny Vás zdravím, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti ... 🙂 dnes je to 14 dní od vynechání MS a testík jsem si dělala a negativní. Poslední cca týden mám šíleně citlivé a oteklé bradavky a cca 4 dny bolesti v podbřišku, ne jako při MS. Chci se tedy zeptat jestli máte nějaká zkušenosti s [[https://www.modrykonik.cz/snazime-se/priznaky-tehotenstvi/ | negativním testem]] i tak dlouho po vynechání. Případně jestli Vás napadá co jiného by to mohlo být. Díky všem

luciebx
16. dub 2012

muze se to stat.. a zalezi na znacce testiku nektere testy proste zlobi.. ja verim jedine clearblue digital kterej ti zaroven ukaze v kterym tt jsi.. zkusila bych ho

petrunka01
16. dub 2012

Zkusila bych další test a každopádně zamířila k dr.-aspoň na krev,na UTZ by asi nebylo ještě nic vidět.Nechci být zlá,ale tyhle otázky jsou tu pořád dokola a nikdy nikdo neporadí nic jínýho,než test a doktora.

slundo
16. dub 2012

Přesně, nedá se na to odpovědět jinak než udělej si test znova 🙂 K Dr. bych šla až kdyby byl test pozitivní, takhle brzo beztak není nic vidět . Klidně počkej s tím testem i týden. Mohla si mít nepravidelný cyklus a vše se mohlo opozdit,. Taky jsem to tak měla.

hehena
16. dub 2012

mohlo se jednat o opožděnou ovulaci, na testík mohlo být ještě brzo, nebo jsou tyhle příznaky k právě probíhající ovulaci, i tak dlouho tě může břicho bolet, zvlášť, když se vejci nechtělo ven... takže buď k dr. (vyvolávačka případnýmu těhu neuškodí) nebo počkat ještě pár dnů a zvovu testovat .) a pak k dr. .) držím palce!

kaaca11
17. dub 2012

Taky jsem si 14 dní po vynechání dělala test a druhá čárka se na něm slaboulince objevila až 20 minut po uplynutí limitu. Zkusila jsem to zase další a už to bylo líp vidět 🙂 . Asi dva dny na to jsem šla k Dr., na UTZ nebylo nic vidět a ještě týden mě strašil s mimiděložním těhotenstvím 😖 . Takže jsem se poučila, že příště k Dr. nebudu tak spěchat. Zkus další test, nejlépe Clear Blue.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru