Vadilo by, kdybych do mlíčka přidala lžičku Nutrilonu?

mala_zabka
24. dub 2018

Ahoj, poslední dny mi miminko začalo odmítat MM, dávám mu dlouho odstříkané a nikdy problém nebyl, jenom jednou za cca 2-3 dny bylo potřeba pro nedostatek mlíčka na noc dokrmit Nutrilonem a mám pocit, že mu nějak zachutnal. Zvládnul vřískat hladem hodiny a mlíčko jsem do něj nenaprala s 3ma rozdílnyma savičkama. Jak jsem to už s nervama v tahu vzdala a uvařila jsem mu Nutrilona, tak spráskal 150ml naráz. Byla bych dost nerada, kdyby už nebyl na mém mlíčku. Možná je to blbost, ale chci se zeptat... Vadilo by, kdybych mu do mého mlíčka přidala malou cca lžičku-dvě Nutrilonu a nějak ho prostě oblbnout ať to moje pije nebo...? Má jenom 4m. Jídelníček jsem zásadně neměnila a jak říkám, problém nikdy nebyl. Dík.

jana_toula
24. dub 2018

Hele, za mě to špatně není. Je důležité abys byla v pohodě a ne aby mělo miminko vystresovanou maminku. Mně syn také začínal odmítat prsa (dělala jsem možné i nemožné, aby půl z prsu, ale prostě ne a ne a ne) a hned jak dostal z lahvičky, přitom moje mlíčko, tak byla pohoda. Úskalí vidím ale v tom, že jakmile přestaneš miminko přikládat k prsům, tak mlíčko začne ubývat. Mluvím z vlastní zkušenosti. Takze jsem postupně musela míchat UM a MM. ,Zkus, když je v polospanku přikládat, aby jsi o mlíčko nepřišla. Držím palce, aby to šlo.

swetlusska
25. dub 2018

já jsem nikdy nic nemíchala, ale prostě jsem střídala kojení a lahvičky s UM. Když chtěl kojit nebo spát, tak prostě kojil. Když mu to nestačilo, nebo měl fakt hlad, dostal UM a uplně v pohodě, prostě tak nějak od narození byl půl na půl na MM a UM.

emamaira
26. dub 2018

Resila jsem toto s laktacni poradkyni a neni problem davat nektere davky mm a nektere um, ale nedoporucuje se v jedne davce michat mm a um. Kazde se jinak travi a miminko muze zvracet, bolet ho brisko... Ale pokud zkusis a miminku to nebude vadit, tak asi ok.