Čím mazat hnisající píchnuté dírky na ouškách?
Ahoj maminky...máte nějakou osvědčenou mast či něco jiného na hnisající dírky po píchnutí uší na naušničky? nechali jsme píchnout dceři ouška, a v nemocnici nám neřekli, co dělat v případě, že to bude hnisat.......ani nám nic nepředepsali..... :-S

•
31. srp 2009Ahoj, my dostali Fucidin, ale koukala jsem, ze je jen na predpis, tak nevim :-|
0
Ahoj, my máme sice chlapečka a propíchnutý ouška nemá :-p , ale když jsem měla píchnutý ucho já, tak mi to taky hnisalo a pomohl mi na to nejvíc odvar z heřmánku - třikrát až čtyřikrát denně s nim potřít tu dírku, třeba namočeným smotkem vaty, a je to OK 🙂 . Doporučujou to i Dr., je to kolikrát lepší než zbytečně nějaká ATB mast - samozřejmě podle stavu hnisání 😉 .
to neni pravda,ouška můžou hnisat a alergie na kov to není.Ve většině případů ouška po píchnutí hnisají,někomu se to zahojí dřív někomu později,podle toho jak se s tim mimčo vypořádá a taky jestli je teplo a tak.Alergii bych tomu přičítala až jako poslední.Nám se to jedno ouško hojilo snad měsíc,hnisalao a žádnou alergii nemáme.A ono to taky ani hnis být nemusí,to co teče okolo dírky.Spíš dávejte pozor aby ouško nebylo celé horké a červené.Začervenání kolem dírky nevadí 😉
ahoj,hledam info na toto tema, mame uz vice nez mesic nausnicky a najednou mame hodne zacervenalou dirku,nausnicku jsem sundala a asi to i hnisa, nevim jak to poznat Kdyz budu mazat Framykoinem, ci potirat lihem,nausnicku zpatky nasadit,aby dirka nezarostla, nebo nechat par dni bez? Dekuju
já jsem Elišce (stejně jako drtivá většina maminek tady) čistila ouška lihem a mazala framykoinem. a několikrát denně (vždycky jsem to dělala po přebalování) těmi náušničkami trochu zahýbat, aby dírka nezarostla a aby se tam ten líh i framykoin dostal. jedno ouško Elišce nehnisalo skoro vůbec (asi jen 2 dny) a druhé jsem jí "vykurýrovala" během 2 týdnů.
Začni psát odpověď...

Odešli