Laktobacílky Baby pro kojence - jaké máte zkušenosti?

dukie
29. pro 2011

Zdravím všechny maminky. 🙂

Dávaly jste některá svému miminku Laktobacílky baby kvůli bolení bříška? Jaké s nimi máte zkušenosti? Pomohly, nepomohly, za jak dlouho jste sledovaly změnu atp.? Uvažuji o nich... Nechci dávat probiotické kapky BioGaia, zdají se mi přehnaně drahé (ve srovnání s jinými probiotiky pro miminka, která jsou na trhu), mimo to u prvního syna nám vůbec nepomohly...

Děkuji všem předem za příspěvky. 🙂

hasky24
29. pro 2011

ahojky dávala jsem tohle http://zacpa.heureka.cz/swiss-laktobacily-3-cps... a super 🙂 🙂

misak74
29. pro 2011
milada2
29. pro 2011

Ahoj, my používáme taky ty od Swissu a jsme moc spokojení. Zabraly v podstatě okamžitě. K tomu ještě dáváme kapičky Espumisan.

mamkamarketa
29. pro 2011

nam teda nezabraly 🙄 vubec. nam zabraly az ty biogaia. ale razem se mu ulevilo 🙂

ivular
29. pro 2011

Z probiotik je kromě Biogayi všechno o vesměs stejných laktobacilích. Osobně doporučuji Infants Dophilus - je to relativně nejvíc muziky za nejmíň peněz. Biogaya obsahuje jenom jediný bacil reuteri, ten ovšem nikde jinde neseženeš a mnohým pomáhá.
A pokud by ses rozhodla dávat vyloženě kapky proti nadýmání, pak opět platí, že všechny kapky, kromě Babycalmu jsou založeny na Simeticonu, různé jsou jen pomocné látky (i když i ty mají vliv). Nejsilnější je Espumisan.

adenka84
1. led 2012

laktobacilky mohu je a jen doporučit...zabrali nám na prdíky jako jediné a téměř hned..velká spokojenost od té doby co je používáme máme klid..

elisabet
6. zář 2012

a jak je prosím aplikujete?? ty laktobacily baby od Biopronu? já zkoušela včera, na lžičku trochu koj. mléka, do toho rozmíchala ten prášek z tobolky a stejně se mi začala dávit, pak řvát a já měla strach že ten prášek co ji zůstal v pusině, vdechne.. jinak s Biogaja naprostá spokojenost!! naše Nelinka má 2měsíce, ale píšou už od narození, nevím jak jinak ji tu tobolku podat!

emur
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
karlam
26. únor 2013

Já nedám dopustit na BioGaia, pomohly nám v nejtěžších chvílích, když obě naše dvojčata řvaly a řvaly bolestí bříška, do 10ti dnů zabraly, užívali jsme je asi do 5. měsíce, výloha to byla velká, to ano, zvlášť, když byly pro dvě děti, ale opravdu pomohly.

denisanatali
26. únor 2013

laktobacilky baby dáváme naše malé měla koliku a záspu a velice jí to pomohlo mohu jen doporučit maminkám co si nevědí rady pomohlo to do 24 hodin a mužu říct že jsem s níma velice spokojená prostě se vyplatí je koupit 😀 😵

glimmer
26. únor 2013

Ahoj, my dávali taky od Swissu, a bohužel jsem neviděla nějaké zlepšení. ☹

siskin
26. únor 2013

syn měl 3-měsíční koliku, laktobacílky nezabraly vůbec, pomohly až probiotické kapky BioGaia

terkavlacilova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
janinka985
22. zář 2014

My jsme užívali biopron baby a já k tomu brala biopron laktobacílky..takové cucavé bonbony, abych to měla v mléku 🙂 a spokojenost 🙂 teď čekáme další, tak počítám, že to budu praktikovat hned, ne až začnou nějaké problémy..

misickamk
16. říj 2014

tak nám taky ty laktobacilky pomohli davala jsem to male na noc a konecne jsem se vyspali budila se uz jen na krmeni,jen tet jsem ji to dneska zkusila dat i rano protoze se pres den trapi a pomohlo to take.
Jak dlouho to dite ma uzivat aby to bylo dobre to brisko?

michalka83
16. říj 2014

Dávám pořád,buď od Swissu nebo Biopron.Vždycky večer do mléka. 🙂

janakoldova
16. zář 2016

@janinka985 Mohu se zeptat na ty cucavé bonbony jak se jmenují? Že bych si je taky koupila děkuji 🙂

monika_v1989
Autor odpověď smazal
Zobraz
monika_v1989
Autor odpověď smazal
Zobraz
luciekrat
27. kvě 2019

@janinka985 mohu nejaky odkaz na ty cucave bonbony biopron laktobacily co ste cucala? Nejak to nemuzu najit. Mam chlapecka kteremu jsou 3 tydny, davam dva dny espumizan a uz 14dni biogaia kapky. Pouzivali sme tyden a pul Infacol ktery fungoval ale jen mirne, potom sme na doporuceni zkouseli balonix med, ale to byl malej snad jeste vic zacpanej. Tak sme zacali davat espumizan...krouti se chudacek porad. Napapa se, odrihne si, pokaka se a stejne krici...nevim jestli espumizan uz funguje kdyz je to dva dny co ho pouzivame a ty kapky biogaia sou az od mesice, tak nevim...doktor rekl at uz je pridavame, ale nevim kdy teda zaberou....chci teda zkusit ty cucave bonbony aby to teda malej mel preze me. Nic jinyho uz me nenapada. Kazde kapky stoji minimalne stovku, zkousime vse mozne a malej porad krici...

lucasice
27. črc 2019
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Když si vzpomenu na první čtyři měsíce malé tak se mi dělá šoufl...strašně nás trápilo bříško a celkově zažívání, nikdy jsme do ni nechtěla cpát žádnou chemku ale bez kapiček na bríško a probiotik bychom to nepřežily ani jedna.

herbinaaa
28. kvě 2020

mam jednu dcerku a, má 5 let a od mala ji dávám laktobacilky. Jako miminko je brala první dva roky pořád, každý den. ted jenom v období nemoci současně s antibiotiky, nebo v pokud jdeme mimo ČR (na dovolenou). Mám ale kamarádky, které je dávájí pořád