Probiotické kapky miminkům. Jak jste je vysazovali?
Krásný den všem příchozím. 🙂
Prosím o zkušenosti těch, kteří užívali (resp. jejich miminka, že jo... 😃 ) probiotické kapičky, kdy je přestali užívat a jak je vysazovali (např. razantně prostě přestali dávat nebo třeba postupně přecházeli na dávku jednou za dva dny a pak třeba jen jednou týdně či tak něco) a jaké byly reakce miminka - změnilo se bolení bříška? Vrátilo se? Co kakání? Bylo méně pravidelné nebo stejné jako za užívání?...
Prostě zajímá mě vše. x-) My je užíváme, jsou nám už 3 měsíce, kapičky máme ještě v balení tak na 14 dní... tak přemýšlím, co dál, jestli další nebo je přestat dávat nebo jak... =-)
Díky všem za příspěvky. 🙂
Prosím o zkušenosti těch, kteří užívali (resp. jejich miminka, že jo... 😃 ) probiotické kapičky, kdy je přestali užívat a jak je vysazovali (např. razantně prostě přestali dávat nebo třeba postupně přecházeli na dávku jednou za dva dny a pak třeba jen jednou týdně či tak něco) a jaké byly reakce miminka - změnilo se bolení bříška? Vrátilo se? Co kakání? Bylo méně pravidelné nebo stejné jako za užívání?...
Prostě zajímá mě vše. x-) My je užíváme, jsou nám už 3 měsíce, kapičky máme ještě v balení tak na 14 dní... tak přemýšlím, co dál, jestli další nebo je přestat dávat nebo jak... =-)
Díky všem za příspěvky. 🙂

•
27. lis 2008ahoj, používala jsem je celé první tři měsíce, pak bříško jakoby zázrakem pohoda, tak jsem dala obden, pak tak za 3-4 dny a ted uz nedávám. Jsme tak deset dní bez kapiček a je to dobrý, jasně že si ještě zaknourá, když prdíkuje, ale už to umí a zatlačí a zanadává si a je to. Petásek kaká od začátku strašně málo, ted už asi pět týdnů pije 3:3, kojíme třikrát a třikrát 180ml Sunaru a kaká tak co třetí den. Kupodivu umí flašku i prso, tak mám radost, přibírá, tak to chci vydržet co nejdéle.
0
Ahoj holky, my je dávaly poměrně dlouho, začínali jsme na 1x denně, pak jsme je dávaly 2-3x denně, pak zase 1x denně až jsme s nimi skončily úplně. Malá měla do půl roku šílené koliky, pak jsme stejně museli k lékaři. Zjistil z čeho to je a kromě probiotických kapek doporučil ještě Hipp probiotické mléko - má totiž stejného lactobacila jako ty kapky. Hipp papáme dodneška a nedávno jsme měli problém, tak jsme jedno balení kapek využívalï. Jsou fakt dobré!
Začni psát odpověď...

Odešli