Probiotika, máte zkušenost?

karbanice
22. srp 2013

Holky máte někdo zkušenost s probiotiky??

jandl
22. srp 2013

Já jsem to vyhodnotila jako drahou záležitost,když mi je doporučovali dceři s atop. exemem užívat dlouhodobě.Akutní stav po užívání ATB,klidně,tím člověk nic nezkazí.Já bych ty lékárny tolik nesponzorovala a ptala se,co lidé dělali,když probiotika v nabídce neměli.Mléčné kvašené výrobky jsou z mléka a to je dnes problém.Nedat na reklamu,která vyzdvihne jen jí se hodící fakta a ostatní zamlčí.Na zimu je třeba myslet včas a naložit si sud zelí.Jinak si dělat krátkodobě kvašenou zeleninu.1 lžíce denně nikoho nezabije.

ange_de_la_morte
22. srp 2013

Nejdříwe jsme dáwali Bio Gaia a když manželowi spadly na dlažbu a roztřískaly se tak jsem si říkala že tohle je fakt drahá sranda na to abych to stírala ze země každý měsíc, takže kupuju Biopron Laktobacilky Baby ( jsou to wysypáwací tobolky - sypu wečer do kaše, dříwe jsem sypala na lžičku s trochou MM) . Laktobacily nám skutečně hodně pomohly na zácpy a obesně na prawidelné kakání, a že jsme se s tím natrápili

medvide1
22. srp 2013

Probiotika jsou dobrá věc ale dlouhodobě bych je nedavala jen je davam po ATB a to probacin jsou to lahvičky takový roztok a je super a pomohl i na zácpu!

lv
22. srp 2013

davam pouze pri zacpe, prujmu a uzivani antibiotik..laktobacilky od swis, hylak. Bezne denne ne, ale dcera na koliky netrpela.

blannie
22. srp 2013

Já začala dávat vysypávací pytlíčky apo baby probio kvůli ošklivé zácpě, kdy nepomohly žádné osvědčené metody.. a během dvou dnů bylo po zácpě. Dávám je už 10 dní a pomalu plánuju vysazení. Za mě probiotika ano, pokud je nějaký problém 🙂

katyxq
22. srp 2013

já i malá je berem nostop, dřǐv já Laktobacily "5" a malá Laktobacílky baby od Swissu, teď bereme Colon Dophilus a Infants Dophilus, dost nám to pomohlo s dáním trávení dokupy. Vzhledem k alergii na BKM nemůžeme mléčné výrobky (a jen těma samo o sobě se stejné nedá do těla dostat dostatek probiotických baktérií).

mitote
23. srp 2013

prvne jsme davali bio gaia, pak jsme presli na laktobacilky baby od swissu... dcera uziva porad a rozhodne to pomaha

luthien.k
23. srp 2013

Vzhledem k tomu, jak střeva dnešních lidí trpí chemií, léky, stravovacími návyky atd. a tyto problémy se přenáší i na děti, tak jsem určitě pro pravidelné užívání probiotik, a to jak těch přirozených (fermentované výrobky, nejlépe kvašená zelenina nebo šťáva z ní), tak z těch "umělých" zdrojů, kterými jsou probiotika z lékárny. Dobré je mít ve stravě i dost živin pro jejich správný život ve střevech, jako pojistku lze užívat i přírodní prebiotika, jako je třeba inulín.

adelkawe
31. črc 2019
Uživatel adelkawe je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od adelkawe.

Já mám dobrou zkušenost s probiotiky Laktobacily 5 od Naturevii ( dříve se jmenovali Swiss Natural. Stačí jedna tableta denně. A jako jedny z mála na trhu mají ochranu před žaludečními kyselinami.