Rýma u kojenců. Co na ni zabírá? Physiomer Baby?

nici11
11. zář 2010

Ahoj, poraďte někdo, máte zkušenost s něčím na rýmu u kojenců?kámoška mi poradila Physiomer Baby, prý je to úžasná věc,100%mořská voda.
poraďte

mispulka22
11. zář 2010

@nici11 Na rýmu je dobrý, aby miminko leželo ve zvýšené poloze (podložit nohy postýlky nebo matraci), mělo vlhký vzduch (např. dát mokré prostěradlo nad postýlku, sušit vedle postýlky prádlo apod.), kapat do nosu (my kapeme Libenar nebo Otrivin baby care,ale určitě jsou i jiné věci), odsávat hleny z nosu (ideální je odsávačka na vysavač). Sice to tu rýmu stejně nevyléčí, ale aspoň se děťátku uleví 🙂.

nici11
autor
11. zář 2010

@mispulka22
ahoj, my používáme místo Libenaru Physiomer Unidoses, jsou to ampulky stejné jako Libenar, ale dají se použít i na otírání očiček.Toto používáme na běžnou hygienu. Na rýmu bych chtěla ale vyzkoušet i něco jiné.

mispulka22
11. zář 2010

@nici11 Však vyzkoušej, ale já myslím, že to vyléčení rýmy stejně neurychlí...víš jak se to říká,neléčená rýma trvá sedm dní a léčená týden 😉.

kutcher
11. zář 2010

Tak my teda rovnou od narození používáme ten nejvíc ředěnej Nasivin 3x denně s tím se nám o 1 den rýma zkrátí a mezitím Libenar - to je úplně obyčejnej fýzák, ale super nebo Mar - to je čištěná mořská voda s esencemi nebo bez, dá se též používat opakovaně a jsou v ní ponechány všechny min. látky, ale špatně se ta forma ke vkapávání shání, my ho teď už používáme jemně rozprašovací.

sisip
12. zář 2010

Ahojky, mi zrovan tedka používáme Stérimar, je to taky vlasně něco jak libenar nebo phisiomerale prý je silnější tak mi to řekli v lékárě, malá emá přímo rýmu ale pořád jí to tam vzadu crčí a pokašlává takže taky stříkám. 🙂

lalka1
22. zář 2010

Ahojky my taky používáme Physiomer, mě byl doporučen Physiomer je silnější než Sterimar, protože Sterimar je ředěný kdežto Physiomer je čistá mořská voda.
Výborný určitě doporučuji.