10měsíční syn v noci šíleně brečí

kuliiiisek
23. zář 2017

Dobry vecer, kamaradka mi toto preposlala, zda bych to sem nevlozila a poprosila o radu.

Mam 10 mesicniho syna. Jiz od narozeni je to velmi plactive miminko. Do pul roku jsme neznali nic jineho nez jidlo, plac a spanek. Byli jsme kvuli tomu i nekolikrat u doktorky a ta diagnostikovala pouze detskou koliku. Ted ale k veci. Opravdu se uz desim kazde dalsi noci. Syn opravdu silene breci, je k neutiseni. Mame to celou noc, spi max 10 minut a cele nanovo. Nepomaha chovani a ani kdyz si ho dam k sobe do postele. Pres den si syn uz obcas vyhraje, je velmi aktivni, uz sam chodi. Na zuby to nevypada. Dasne ma klidne a venku uz 8 zubu. Jsem uz opravdu zoufala...mate to take nektera takhle?

Dekuji

xsenova
23. zář 2017

@kuliiiisek jo. Nasa dcera taka bola. Do 1.5 roka nespala vobec, kricala takmer do 2 rokov, a budila sa niekedy do 2.5 roka aj 6x za noc. Bola na vysetreniach v Karlovej nemocnici v Prahe a nezistili ziadnu chorobu. Doktor povedal, ze niektore deti breci menej a niektore viac, niektore len mnaukaju a niektore hukalaju ako pavian. A niekto ma to stastie ze ma doma miminko ktore neustale place - az krici a poriadne nahlas. Povedal ze sa to vyriesi casom, mal pravdu. Do 4 rokov sme boli v pohode. Mame doma krasnu zdravu tichu dceru.

U nas to bolo tym, ze manzel bol taky ako ona. Tiez nespal, krical a bol velmi narocne miminko aj batola.

bamishop
23. zář 2017

syn se takto choval, protoze mel slabe brisni svaly a bolelo ho brisko, hlavne v noci. Spravil to jeden blby cvik a prikrmovani uz od 4 mesice

mamitom
24. zář 2017

A co moc zážitků (když už chodí) nebo nějaká potravinová alergie (měli jsme a noci vypadaly podobně)? Taky to řešíme a nevíme 😒

ladyhacek
24. zář 2017

a brala Vám krev na potravinou alergii? Rozhodně zkyste vysadit mléko a lepek - výsledk ymůřou trvat 14 dní a stačí potravuni vynachat právě 2-4 týdny a nastane změna.

Můj syn se v ncoi budí od narození. Někdy to šlo jindy plakal hodně. Někdo mi právě doporučoval, že když kojím tak zkusím omezot mléko a lepek - že nadýmá. Přišlo mi to lepší. Pak jsem zavedli příkrmy. Krupicovou kaši mi vyvzracel > neřešila jsem říkala jsem si, že dětem do roka se mléko nemá dávat (ml asi v11m)a třeba je t tím (i když alergie mě napadla a ve 2 letech mu babi dala vypít hrnek mléka - a na tu noc nikdy nezapomenu. chuďátko ☹ > z krve potvrzena intolerance na mléko (jogurt zvládá, ale mléko ne)
Já teď už hodně radím, že když už nevíte co tak vynechte mléko, lepek, popř. vajíčka

https://www.youtube.com/watch?v=3rTjdk7ch70


https://www.youtube.com/watch?v=IT4_mZTUMx4