Co dávat dětem do školky?

9. bře 2020

Ahoj, holky co dáváte dětem do školky za oblečení? U nás je poslední dobou takové to,, jarní,, počasí, tj. každou chvíli jinak, ale na oteplovaky už to není, na leginy ale ještě taky ne. :(

katkapavlik
9. bře 2020

Ahoj, mám kluka 2 třída. Oblékáme kalhoty s podšívkou, triko slabší mikina a stále zimní bunda. U nás po ránu stále -1. Vím , že holky od sousedů nosí ( zimní legíny).

jitka_cv
9. bře 2020

Zateplené kalhoty a termolegíny. Až bude tepleji (10°C až 15°C)tak jen zateplené kalhoty, pak přejdeme na tepláky.

veruuu_kubesovic
9. bře 2020

Já dávám zateplené kalhoty a punčocháče, tričko, mikča a zimní bunda, pak hodlám dávat tohle https://www.lidl-shop.cz/LUPILU-Divci-nepromoka...

neomenia
9. bře 2020

Porad softshellové kalhoty a pod ne leginy ( ve kterých je pak vevnitř ve školce). Dělám to tak celý rok od podzimu až do oteplení. Pak jen leginy dovnitř / na ven, ev kraťasy květen, červen.

jipe
9. bře 2020

softschellové kalhoty, dle počasí tateplené nebo lehčí, když je kolem nuly a méně, tak i podvlíkačky

luciashek
9. bře 2020

Já dávám dcerce do školky legíny a přes ně tepláky, ve školce tepláky sundá,, do třídy jde v legínách a když jdou ven, obleče si přes legíny tepláky (klasické, ani extra teplé, ani tenké). A jinak přes triko tenčí mikinu a zimní bundu, šála (takový ten tunel) a čepice. Může prostě sundat vrstvu dle počasí a teploty.

ivis_b
9. bře 2020

Softshellky, buď klasické, nebo mám takové zimní, tlusté, ty dávám většinou když je do těch 5 stupňů, pak už ty slabší. Nepodvlíkám. No a triko, když je tepleji, tak s krátkým rukávem, když chladněji, tak s dlouhým. Mikču taky podle počasí buď teplejší nebo tenčí a bundy taky střídám dvě - podzimní/jarní a zimní. Nákrčník, čepku. Když je chladno, nebo sníh, tak rukavice. A peru teď skoro každý den, chodí na zahradu za každého počasí a to oblečení podle toho vypadá. Mám pocit, že tam snad v tom blátě válejí sudy či co 🙂

jaja01k
9. bře 2020

Dneska jsem dala zimní softshellové kalhoty, nátělník, triko s dlouhým rukávem, zimní bundu, tenký nákrčník, tenkou čepici.

ladie
9. bře 2020

Koukám, že jsem krkavčí matka. Dcera chodí do školky v legínách a šatech (takové ty tričkové, s dlouhým rukávem), mikina, bunda. Na ven má obyčejné tepláky.
Pokud je fakt zima (a tím myslím, že je fakt pod nulou a ne to, co je venku teď), tak na cestu si na legíny dá pletené návleky a na ven má softshellové kalhoty nebo zateplené šusťáky.

Upřímně - když při vyzvedávání vidím, jak mámy rvou na děti nátělník, triko, mikinu, občas ještě vestu, na to fakt echt zimní bundu. Na spodek punčocháče, lyžařské kalhoty, dvoje ponožky. A samy mají jen triko a rozepnutý kabát, tak mi to hlava nebere.

makronka222
9. bře 2020

Ma normalni kalhoty, silnejsi leginy, teplaky. Bundu, mikinu, triko. Zima neni...

kami1984
9. bře 2020

Syn měl dneska rifle, triko s dlouhým rukávem, tenčí svetr, zimní bundu, tenkou čepici a zimní boty🙂 šli na divadelní představení, jinak by měl tenké softky.

astyna88
9. bře 2020

Davam softshellky 😉 nebo takovety gumove z lidlu na ksandy a pod to teplacky. Spinu jen.setres a nemusis to hned prat....

ninive211
9. bře 2020

Zatím zateplené softshellky unuo,pod to legíny, jak se bude zvyšovat teplota,tak místo zateplených budou jen tenoučké letní. Odpo když občas svítí sluníčko a je pocitově teplo,tak jde jen v těch legínách, ale ráno softshellky musí být.

jannym
9. bře 2020

Sotshelove kalhoty, teplou mikinu, lehkou bundu - neni uz zima, neni treba aby byly extremne navleceny - vtipne jsou ve skolce ty extremy - jedno ditko vypada ze vyrazi na expedici na severni pol a pak mame ve skolce extra otuzilce - ten vetsinu zimy chodil jen v softshelove mikine a tenke bunde (pani ucitelky vzdy a neni ti zima ? a on se opta zda si fakt musi brat i tu bundu)

te_reza
9. bře 2020

@ladie a kde bydlíte? Já si nedovedu představit, že se mi holka ve studeném blátě valí v teplakách😀

Snažím se nenabalovat, ale když je tepleji, má leginy, šusťáky, slabší bundu a čepici.

emamaira
9. bře 2020

Syn ted chodí v teplakach, tilko, triko s dlouhým. Na ven softshelky - misto teplaku, mikina, čepice, nakrcnik a bunda jeste zimni. Bydlíme ve středních čechách, takže žádnou zimu tu nemame😀

leneee
9. bře 2020

Dcera je hubena a je zmrzlina, takze ma tenke leginky, na to silnejsi nebo slabsi softshelky dle pocasi, nahoru tricko s dlouhym, kdyz je chladneji, tak jeste kosilku (ve tride jim dost vetraji a ji je pak v triku zima), na to fleece mikcu a zatim zimni bundu. plus cepici a nakrcnik.

alenka_p
9. bře 2020

Koukám, že naše dítě je teda extra horkokrevný. Do školky na ven má softshellky bez punčocháčů (i v zimě), když jdeme ze školky a vím, že se nebude nikde válet, tak jde normálně jen v teplákách...navrch má mikinu a takovou tenčí zimní bundu. Jo a tradičně se cestou ze školky stavujeme pro nanuka, když je pod nulou, tak ho líže v rukavicích, ale trvá na něm. :D

marunka84
10. bře 2020
Uživatel marunka84 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marunka84.

Dcera chodí v punčocháčích, sukýnce a v tričku s dlouhým rukávem. Nikdy si nestěžovala, že by ji bylo horko, nebo naopak. Když je větší zima, tak jí dávám i svetřík, který si hned ve školce sundá. 🙂

flowerkacrochet
10. bře 2020

Dávám ji jako domácí tričko a punčochy a pak na ven si na to vezme softshellky(vyteplené) a mikču bundu. Čepici a nákrčník. A zatím i zimní boty. U nás je po rapnu furt zima