Děti do 3 let můžou pít pivo, slyšeli jste o tom?
Známí mají 2 letého syna a dávají mu občas pít pivo (i půl skleničky). Říkají, že děti můžou do 3 let pít pivo, ale od 3 let už nikoliv. Slyšeli jste někdo o tom něco? Mě to připadá jako velká blbost...

•
25. kvě 2013@vvaannddaa vážně, když někdo mladší 18 let pije alkohol, tak jeho mozek ještě neumí vyslat signál na zpracování alkoholu v těle. opravdu! mozek se přestane vyvíjet a budeš pořád do konce života psát "piu a nekdi". nikdy s enenaučíš psát jako velká holka, nikdy nebudeš mít kluka, protože budeš ťuk ťuk.
17
@vvaannddaa nedělám si srandu. já už jsem stará a skoro všechno vím. když budeš hulit marjánku, nevyrosteš. a když budeš pít alkohol, tak ti nevyroste ani mozek. věř mi.
to piu se rovna piju a navic jesli si myslis ze ty preklep neudelas nikdi tak tose mislis spatne
@berenika39 tady si někdy připadám jako blbec -s prominutím 😃 @vvaannddaa si z Vás buď dělá dobrý den nebo nevím, ale jestli jí je 12, už by vyjmenovaná slova a pravopis měla zvládat , když už umí pít alkohol....leda že by alkohol už působil na mozek - to by pak vše omlouvalo ? =-) :-N
Ježiš, když vidím rodiče, jak se tlemí tomu, že se jejich malé dítě dožaduje piva a pak si na něm pochutnává, dala bych jim tečku mezi oči ]-( Vůbec nechápu, proč někdo dává takto malému dítěti pivo byť jen ochutnat. Mě je ten důvod prostě záhadou =-) Moje děti ho neochutnaly a hned tak neochutnají, v tom jsem nekompromisní. Jo a jinak k diskuzi, je to prostě kravina 😃
no,já teda zírám,nikdy by mě nenapadlo dát dětem pít pivo,má to vliv na mozek,na růst,takže nikdy.
Tak za mě jednoznačně pivo a dítě je lepší, než když koupíš dítěti nejlevnější limonádu. Jsem děsně pobavený tím, jak tady maminka píše, jak by nikdy svému dítěti nedala ochutnat pivo a pak takové ty chytré mamky vidím v Lidlu, jak kupují CocaColu ve slevě! Ano, v pivu je opravdu alkohol, nicméně jsem přesvědčený, že ta troška dítěti určitě neuškodí víc, než ty sr...ky v kdejakém sladkém nápoji za 13,90,- Mimochodem, alkohol byl v minulosti považován jako lék. To že se dnes chlastá v nezměrné míře je jen výsledek dnešní doby.
@berenika39 😃 Snad jsi nemislýš, že bi to mohlo na tak velkí slečně zanechat násletki? 😃 Promiň, fakt mě ta konverzace velmi pobavila 😃
jinak za mě pivo ani jiný alkohol vážně ne. V mém rodném městečku, byla velmi alkoholu holdující rodina, 3 leté dítě bylo od roka běžně viděno z lahvičkou naplněnou pivem, zřejmě i díky tomu se mu projevila retardace, růstová porucha, neschopnost samoobsluhy. Ve třech letech zemřelo.
Jasne. Do tri alkohol, fo sesti sex, a do deseti po.no. Kam to ten svet speje.
Za me, u malych deti ani penu, ani oliznout, ani hlt.
Vztah k alkoholu a jinym zavislostem (ivcetne sladkosti) neni treba v detech pěstovat od kojence. Ona puberta a parta vykona sve. A pak budou rodice jeste radi, ze je to jen ten alkohol. Vim, ze odrikaneho chleba nejvetsi krajic, ale na zkouseni alkoholu maji jeste cas a je fajn, kdyz to pak bude informovane zkouseni (tj. dite uz vi, co je alkohol a jake ma ucinky), a kdyz uz, tak v primerenem veku a u primerene prilezitosti.
Za me, u malych deti ani penu, ani oliznout, ani hlt.
Vztah k alkoholu a jinym zavislostem (ivcetne sladkosti) neni treba v detech pěstovat od kojence. Ona puberta a parta vykona sve. A pak budou rodice jeste radi, ze je to jen ten alkohol. Vim, ze odrikaneho chleba nejvetsi krajic, ale na zkouseni alkoholu maji jeste cas a je fajn, kdyz to pak bude informovane zkouseni (tj. dite uz vi, co je alkohol a jake ma ucinky), a kdyz uz, tak v primerenem veku a u primerene prilezitosti.
Začni psát odpověď...

Odešli