Dětský psycholog, Brno. Doporučte

theresa
14. zář 2011

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo doporučit dětského psychologa v Brně nebo v okolí. Potřebujeme nutně poradit s našim 3-letým synem, po nástupu do školky začalo jeho agresivní chování gradovat a už to opravdu nezvládáme. Předem moc děkuji za pomoc.

paolin
14. zář 2011

@theresa Bílý dům. tam je dětská psychologie, berou děti od 3let. zkuste i kineziologii.

theresa
autor
14. zář 2011

@paolin prosím neznáte tam nějakého dobrého lékaře či lékařku? máte nějakou osobní zkušenost?

ali_ce
27. led 2015

Já mohu doporučit paní psycholožku z Polikliniky v Líšni. Je moc milá a trpělivá a s dětmi to opravdu umí. Není sice na pojišťovnu, ale díky nějakému projektu mi přijdou ceny za konzultace hodně nízké a navíc má volné termíny do 14 dnů. Byly jsme tam s spokojeni. Přidám odkaz na její stránky:

http://www.cediro.cz

lila07
23. bře 2015

Byly jsme u Holcmanové- stránka tady www dusevi.bluefile cz. Bála jsem se, jak to holka vezme, ale paní psycholožka to s děckama -pubertákama umí, byla úplně v pohodě. Nevýhoda je, že nepracuje na pojištovnzu. Teď jsme s dcerou v pohodě, trochu se to všecko srovnalo, ale pokud bude zase někdy potřeba, určitě se obrátím zas na ni. Dá se s ní domluvit i pokud něco spěchá, termíny dává docela brzy.

naty80
9. únor 2017

Ahoj, zkus zavolat psychologům na Mojra,cz. Myslím si, že určitě pomůžou. Nevím jestli je zrovná dobré tahat 3leté dítě po psychologách :/

yennifer007
Odpověď byla odstraněná
Zobraz