Frýdek-Místek a okolí-kam na bazén s půlročním miminkem?

petcep
2. kvě 2014

Maminky z F-M a okolí. Kam chodíte na bazén s miminkem?

petcep
autor
2. kvě 2014

Je tady někdo z F-M?

petcep
autor
2. kvě 2014

??

luckag2
2. kvě 2014

Já jsem z F-M,ale první miminko teprv čekáme 🙂

tanak
2. kvě 2014

My sice nejsme z F-M, ale jezdíme do Lhotky pod Ondřejníkem za rodinou a chodíme i s malou na bazén tady: http://www.u-fandy.cz/. Můžu doporučit 🙂

petcep
autor
2. kvě 2014

Měla jsem totiž v plánu jít na Olešnou, ale tam se prý může až od 1 roku. A malý má půlroku :(

petcep
autor
2. kvě 2014

@tanak a myslíte, že tam můžu s půlročním miminkem?

tanak
2. kvě 2014

@petcep já myslím že ano, protože mi říkala babička, že tam mívali nebo nevím jestli ještě mívají i nějaké organizované plavání pro maminky s miminky. My tam s malou teda byli až měla 9měsíců, ale ona měla kožní problémy jako miminko, tak se dřív nedalo 🙂 Kdyžtaj si tam zkuste zavolat, obsluha je velice příjemná, můžete se objednat na určitou hodinu atd...-) Jinak vám třeba k bazénu donesou i pití - jak nealko tak alko, zavoláte telefonem u bazénu na bar a je to i s donáškou 🙂

petcep
autor
2. kvě 2014

Má někdo ještě další tipy??

kacinda
2. kvě 2014

ja jsem sice z F-M, ale řeším ten samý problém. Malému bude 5 měsíců, byli jsme s ním na wellness na Slovenku, který byl původně pro mé rodiče, ale ti dali poukaz nám, jelikož mamka byla po operaci, tak aby to nepropadlo a malému se ve vodě moc líbilo a rádi by jsme s ním zašli i někde tady na bazén.

petcep
autor
2. kvě 2014

@kacinda Chtěli jsme jít zítra na aquapark na olešnou. Ale psala jsem tam a paní mi odepsala, že tam spí do vody děti až od roku. Budu ráda za každý tip.

kacinda
3. kvě 2014

Tak slyšela jsem, že ve Frýdku tuším na 11ZŠ (myslím tu, která má bazén), tak že tam je plavání pro miminka od 3 měsíců, takže určitě tam do vody s ním můžes.

pajule02
26. led 2023

Dobrý den, chtěla bych znovu otevřít toto téma. Máte některá nějaký tip na plavání dětí od 1 roku v okolí Frýdku-Místku? Předem děkuji za odpovědi.