K 1. narozeninám dětský pokojíček?

mkonupkova
2. zář 2017

Zdravim.. jdu si k Vam pro radu. Jelikoz jsem poprve maminkou, nedokazi si vubec predstavit, zda-li by syn mohl mit radost z pokojicku k 1.narozeninam? Myslite, ze dite v tomto veku uz z toho ma rozum? Pokojicek bude ve stylu safari, takze hodne zlute, hnede, zelene a zviratka 😁 dekuji. Misa

verinikki
2. zář 2017

Myslím, že v roce je to dětem úplně fuk, budou se líbit třeba obrázky na stěnách...ale určitě mu dejte ještě nějakou hračku, třeba ji postavte doprostřed pokojíčku.
Za nás nejlepší dárek: odrážedlo autíčko, jezdící hračka na tyčce a mluvící pes od Fisherprice.

lucyp13
2. zář 2017

Diteti je to fakt jedno! Budou se mu líbit obrázky ale jeeste nechápe co jsou to narozeniny a darky... dcerta si naplno uzila z druhe narozeniny a k radosti štaci bublifuk či pastelky..to jenom my dospěli máme pacit ze deti musíme zahrnout darama...

verkaver
2. zář 2017

Vůbec to neocení,bude mu to jedno,bude to spíš dárek pro vás,jako že to máte doma hezké ☺ U nás děti v tomto věku nejvíce ocenili krabice od dárků,mohli se v nich schovávat 😁

penelope87
2. zář 2017

@mkonupkova Nesouhlasím s tím, že by z toho neměly děti rozum. Můj syn k prvním narozeninám i Vánocům otevíral dárky rád a měl z nich radost. Největší z houpacího koníka. V pokojíčku jsme dělali pár změn až teď o prázdninách (je mu 20 měsíců) a užívá si to moc. Hlavně nové rozvržení prostoru, velkou postel a knihovničku.

penelope87
2. zář 2017

@mkonupkova Kolem jednoho roku taky dostal jídelní židličku k velkému stolu a bylo vidět, jak je na to pyšnej.

ladyhacek
2. zář 2017

V roce je to dítěti úplně fuk 🙂
Tedy baví ho rozbalovat ale že á narozeniny ještě nechápe. Jak hodně měníte, Třeba i povlečení, nějaký plyšák safary? Zabal to.
a jak se tu psalo. Syn pod slovem dáreček si představuje cokoliv - má radost i když mu dám bublifuk 🙂

autumn11
4. zář 2017

môj syn dostal k prvým narodeninám hračku na kolečkách-tigra a mal to viac menej na "háku". Viacej ho zaujel ten obal. Myslím si, že na izbičku je ešte čas. Možno tak okolo troch rokov.

blahova_andrea
4. zář 2017

syn dostal pokojíček k druhým narozkám. pomáhal nám i s výrobou, moc ho to bavilo a z dárku měl radost, už to chápal. samozřejmě dostal i jiné dárky. v roce by ještě to ještě neocenil.

babanci
4. zář 2017

Naše vnučka ho k prvním narozeninám dostala. Určitě se jí líbí, že si může hrát na větším prostoru a mamka je taky ráda, že je v bezpečném prostředí a neudělá jí čurbes v obýváku.