Kojení na střídačku s mateřským mlékem z lahve

pafca4
17. zář 2017

Je tu prosím někdo, kdo by své dítě kojil, ale zároveň třeba jednou denně krmil mimčo odstříkaným mateřským mlékem z lahvičky? Jde mi o to, že mám doma ještě jedno tříleté dítko a chtěla bych mít možnost odejít s ním třeba na dětský maškarní bál a moci dát mimčo na hlídání babičce třeba na tři hodinky (viděla bych to až po šestinedělí) a nemuset neřešit, že miminko bude mít za hodinku a půl od kojení znovu hlad a bude plakat. Pokud máte zkušennost, umělo si miminko vzít z lahvičky? (mám doma se speciálním dudlíkem, který by měl mít tvar jako bradavka při přicucnutí), nemělo to nějaký vliv na kojení? Děkuji za názory.

bbubble
17. zář 2017

ja teda nemam skusenost, ale co som pocula od LP tak moze mat mimco problem, aj ked su to tie specialne lahvicky.. zvlast ked je to take male mimco, ktore to este nema poriadne naucene. nejde radsej mimco vziat so sebou? napriklad v satku, my tak chodime v podstate vsade skoro od narodenia..

izz76
17. zář 2017

@pafca4 Vlastní zkušenost nemám,moje děti nebyly ochotné ani cumlat dudlík,natož pít z lahve,ale moje kamarádka šla do práce již ve 2měsících jejího dítěte a kojila v kombinaci s flaškou skoro do dvou let... Takže možné to je,ale asi ne u každého.

martulka6188
17. zář 2017

Zkousela jsem to az ve dvou mesicich, ale neslo to hned, musela se naucit z lahvicky pit. Ted jsou ji 3 mesice a parkrat uz z lahvicky dostala bez problemu. Savicka Avent natural.

martulka6188
17. zář 2017

Jo a kojeni zatim v pohode, prisaje se porad stejne dobre. Ale driv nez po sestinedeli bych to nezkousela.

mistrulka
17. zář 2017

Tak já mám teď 5 týdenní mimco a kojim a občas dostane flašku s mlíkem beba, protože mám příšerně rozbolavele bradavky tak aby si odpočali a v pohodě, dokonce zvládá i přes kloboucky a v pohodě se přisavá, mám flašku Avent....ale určitě to chce vyzkoušet.

gnozka
17. zář 2017

Ale jsem kombibovala , mala Pila ze všeho hlavne ze to teklo 🙂 ale také bych to zkusila az po sestinedeli . My mely treba šťesti . Mala mela i dudlík a kojeni celkem v pohode . I kamarádka kombinovala ze zacatku a kojila do roka a pul . Ale vim ze nekteré deti reagují hůř . Nechtějí pak prso . Zkusila bych to ale v momentě kdyz začnete cítit ze prso odmítá tak bych přestala s lahvi . Ale zase pokud by se jednalo jen nárazové kdyz chcete jit s dcerkou na bal ( což naprosto chapu ) tak si myslim ze by to miminko mohlo zvládnout .