Málo pase koníčky, je nutná neurologie a rehabilitace?

beruska.bv
23. zář 2017

Holky potrebovala bych poradit, byla jsem s dcerou vcera u pediatra na 3 mesicni prohlidce, bylo nam receno ze mala malo pase.drzi hlavicku krasne, v pozici na klokanka vydrzi i 15 min drzet hlavicku.jen ji to na brisku nebavi.kdyz ji polozim na brisko place a chce jakoby lezt.pediatr nas posila na neurologii a rehabilitace.myslite ze je to nutne?chodime vanickovat.

pavca1982
23. zář 2017

Ve třech měsících je ještě čas proč hned někam posílat? Malou to na břiše nebavilo do 5ti měsíců a bude jí 7m.a už se hezky plazí a pohybuje.

beruska.bv
autor
23. zář 2017

@pavca1982 tez me prekvapilo proc z toho tak vysiluje, dekuji

pavca1982
23. zář 2017

Tak já jsem malou neviděla, ale myslím si, že pokud je tříměsíční, tak má ještě klidně čas na pořádné dlouhé pasení 😉

kajalka
23. zář 2017

Na neuro bych určitě nešla, ale pro klid duše k dobrému rhbdr. , který se věnuje vojtovce. Otestuje a zhodnotí. Ti opravdu dobří si pacoše nevyrábějí tím, že by každého hnali do cvičení.

beruska.bv
autor
23. zář 2017

Zitra bude mit tri mesice. Zajdu na rehabilitace a uvidime co nam rekne.diky holky

atekram92
24. zář 2017

Náš syn začal pást koníky až ve 4,5 měsících. Do té doby se taky na bříšku jen vztekal a řval. Doktorka to neřešila, protože viděla, že když se mu něco nelíbí, umí si říct- začne "řvát". Takže má určitě ještě čas. Každé dítě je jiné a nebojte, ona se to časem naučí 🙂

janawei
24. zář 2017

Já bych na neurologii nešla. Zašla bych za nějakým dobrým fyzioterapeutem, který se specializuje na děti a je schopný objektivně zhodnotit psychomotorický vývoj. Z vlastní zkušenosti vím, že není nezbytně nutné, aby všechny děti dělaly vše ve stejném období, nicméně pokud je zpoždění výrazné nebo pokud je prcek "napřed" viz pokusy o pohyb dopředu, není to dobré. On to sice pak třeba dožene, ale může se to projevit později v něčem jiném.

kovalcikova7
25. zář 2017

Já mám dvojčátka, zítra budou mít 3mesice a tady můžu posoudit, že opravdu každé dítě je jiné a nehrotila bych to, jak i radi maminky přede mnou 😉
Jeden už dva týdny pase a z 99% spinká pouze na bříšku a druhý se jen vzteká na břiše a do pasení má daleko.