Máte zkušenosti s hlídáním dětí? Praha

smejdik
1. zář 2009

Ahoj,

právě řeším problém s hlídáním dítěte. Jsme mladá rodina z Prahy, máme 8měsíční Terezku, ale chybí nám babička na hlídání :( a občas bychom s manželem rádi šli do kina nebo na večeři a tak hledáme někoho na příležitostné hlídání. Jenže to je docela problém - pro dlouhobou spolupráci se najde chůva snadněji než na jednorázovky :( - nehledě na to, že jsou mnohem dražšíl. Myslím, že v této situaci nejsme sami, proto bych chtěla na toto téma rozvést diskuzi (jestli tu tedy není - ale nenašla jsem ). Díky 🙂

kubaka
1. zář 2009

už to tu téma bylo, mám bezvadné zkušenosti i lacinou agenturu na stálé hlídání i jednorázovky , jestli chceš kontakt, tak na IP

anza
1. zář 2009

Kubako: prosím i pro mě do IP, děkuju moc. Sama jsem asi předevčírem založila skoro stejný téma 😎

ant
1. zář 2009

ahoj i pro na je to aktual, diky

kubaka
1. zář 2009

aha , takhle to bude rychlejší - Družstvo Babysitting, Vondroušova 1194, Praha 6 Řepy 163 00, provozují ho invalidé, jedna paní špatně mluví, neleknout se. Hlídají nejméně 2 hodiny, jedna hodina 75 Kč.
Telefony od 13,00 -19,00 235 311765,(764)
Jediný problém je v době dovolených, někdy se jim nepodařilo do druhého dne nikoho sehnat. Během roku vždycky. Využívám je už 11 let s přestávkou, zaměstnávají buď hodné důchodkyně, nebo studentky zdravotních či pedagogických škol.

smejdik
autor
1. zář 2009

Kubaka : díky moc, kontaktu určitě využiju 🙂
Ještě dotaz : hlídají přímo u nich, nebo dojízdějí za dítětem

Anza: omlouvám se, když jsem si zadala hlídání do hledání v diskuzích, tak mi nic takového nevyjelo :(

kubaka
1. zář 2009

jen dojíždějí - jsou to paní z celé Prahy, agentura je jen sežene a pošle.
Pošleš je ven, nebo zavřeš do pokojíčku, když prší, nakrmí dítě, vykoupou, uloží - byli jsme takhle se synem i v divadle a MM na služebce. Zvládli to na jedničku. Snaží se posílat jeden okruh žen,aby se moc nestřídaly u jednoho dítěte. Já měla takhle asi 4 a různě se točily. Dvě z nich měl Marián zvlášť oblíbené, chodil se i tulit, druhé dvě mu nevadily.

smejdik
autor
2. zář 2009

No tak to je super, tento systém by mi vyhovoval 🙂
tak je vyzkouším....

anza
2. zář 2009

Díky móóóc!!!
Smejdik: prosim tě 😎