Nočník. Mám dceru častěji posazovat, víc hlídat?

placebka
9. led 2018

Dobrý den,naše malá má 17 měsíců a už hodně čurá,když jsme začaly s nočníkem tak si hezky říkala,i když už měla mokro v plíně,ale aspon jsem věděla,že je potřeba přebalit,ted už neříká nic a většinou je uplně mokrá.Látkujeme od narození,ale ted už to pul svrchnáčky absolutně nezvládají.Jsou dny kdy musím komplet celou převlíkat i 3x denně.A v tomhle stupid počasí nestíhám sušit a to mám 2 velký sušáky.Za každý povedený nočník samo chválíme,tleskáme.Noční přebalování jsme vyřešily konopnýma plínama babyidea,jsou super,ale přes den si trošku zoufám.Mám častěji posazovat,víc hlídat?Motivovat?Poradíte?Děkuji

monaluza
9. led 2018

Co pouzivate dovnitr PULek? Pokud klasicke ctvercovky, tak ty uz bohuzel v tomto veku nemaji sanci. Chtelo by to kvalitni bambusovou kalhotovku (vetsina ceskych znacek - anavy, majab, katyvbaby, breberky...) S motivaci na nocnik je to tezke, kdyz dite neni "zrale", tak ho nezlomite, musi se proste pockat, ale jednou to prijde, nebojte 😉.

listopadka1
9. led 2018

mám 18měsíční, taky látkujeme, ale máme teda kalhotovky a vydrží dobře,přebaluju tak po 3 hodinách, to protéct nestihne. Na noc teda dávám papírovou, na spí 12 hodin a to mi nedá žádná látkovka. Ale s nočníkem jsme na tom stejně, má takový období, kdy se vyčurá hned po posazení, zatleská si, dokonce si i párkrát řekne včas, a pak se to zas najednou zlomí, na nočník nechce a když už tam je, sedí tam půl hodiny a nic a pak to udělá do plíny. Nechávám to zatím být, nechci jí nutit nebo nějak lámat, aby si neudělala nějaký blok, zkouším, nabízím, když se povede tak chválím jak divá, a doufám, že jí to už brzo secvakne a bude to spolehlivější. Taky myslím, že dokud na to dítě nedozraje, tak se to nenaučí (rozhodně ne spolehlivě) a člověk se akorát narozčiluje.