Nosítko Beco. Hlavičku má příliš zakloněnou. Je to ok?

sookie
7. pro 2011

Ahoj, potřebuju poradit: mám nosítko Beco, malá (5 měsíců) ho konečně vzala na milost, ale ať ho nastavuju jak chci, pořad z něj mám pocit, že má hlavičku příliš zakloněnou dozadu... Je to normální nebo ne? Máte někdo nějaké rady, tipy?

jop
7. pro 2011

@sookie to je zvláštní, já jsem Beco používala od cca těch 5 měsíců a nikdy mi nepřišlo, že by syn měl zakloněnou hlavičku. Určitě to musí být nastavením.Takhle na dálku ti ale těžko poradit, co bys tam mohla třeba vylepšit.

pumuckl
21. zář 2012

Mamky co nosíte v bECO, kdy jste začaly? Mám doma 3týdenního prcka a občas by se mi hodilo ho jen "šupnout" do bECO, ale nějak mi to připadne brzo, ho vzít "na stojáka" kvůli hlavičce. Prvního jsem nosila až od cca půl roku a předtím párkrát v Lodger Shelter, ale to už nemám a do šátku se mi nechce investovat, protože máme už skoro 5kg a asi by to nebylo na dlouho.

fender
21. zář 2012

@pumuckl V Becu od cca 6ti týdnů.

@sookie Nemám pocit, že by měl někdy zakloněnou hlavu 😕 ani jako miminko a určitě ne když už byl takhle velký..... možná to bylo málo utažené třeba? nebo mohla být velká na novorozeneckou vložku...

I když předpokládám, že dneska už to aktuální nebude 😀