Píše si s ní. Jak daleko to zajde?

nandule20
2. únor 2017

Ahoj holky, přítel si dopisuje s kolegyní, kterou vídá asi 1x-2x za měsíc. Přítel je o něco starší a ta ženská je přibližně v mém věku. Píší si hlavně o filmech a co si dává kdo k jídlu apod. Já si myslím, že jsme spokojení a nechci tu být za hysterku.. Jenže na druhou stranu vím, že jeho bývalou partnerku několikrát podvedl. Tak proto se ptám, jaká je hranice, kdy se ozvat, aby to nezašlo někam dál.. Jsme spolu 2 roky.

ivet1987
2. únor 2017

@nandule20 Pokud si píší o běžných věcech, ok, jakmile začnou témata o sexu či flirt, tak zakročit 😀

terorka
2. únor 2017

@nandule20

Tady by me zajimalo, zda ji zna dele nez tebe nebo naopak. Pokud byli kamaradi uz pred tim, neresila bych to tak, taky mam par letitych kamosu uz treba z dob puberty. Sice jak zivot bezi, nepiseme si nejak casto, ale kdyby mi napsali treba o pulnoci, ani ja ani manzel bychom to neresili.

Ono taky zalezi, jakej tvuj partner je. Muj manzel by se s zenskou nekamaradil. On ma kamarady muzsky a zensky tak brat nedokaze, kdyby si s nejakou psal, vim hned, ze v tom je i jinej zajem. Me by to teda vadilo, ale fakt nevim, jak na tom je s kamaradkama tvuj partner 🙂

sedlackovak
2. únor 2017

@nandule20 můj bývalí přítel si taky začal údajně psát s kamarádkou,pak jsem zjistila že spolu byli na kávě a pak mě po 8 letech opustil kvůli ní,byla o 11 let mladší jak on,teď je sní ženatý a mají dvě děti,ale já jsem za to ráda,jelikož jsem poznala svého manžela a jsem šťastná.

nandule20
autor
2. únor 2017

@terorka zná ji kratší dobu. Tak možná půl roku. Hlavně to je dcera jeho o hodně staršího kolegy. S ženami si jinak nepíše, proto jsem na pozoru..

@sedlackovak snad jde jen o nevinné psaní, jinak nic neobvyklého nepozoruji.. Chováme se k sobě pořád stejně, i bych mu věřila. Jenže v koutku duše tam je to vědomí, že bývalou několikrát podvedl..

terorka
2. únor 2017

@nandule20

Ja to chapu, muj manzel taky byl nevernej byvalce, takze i kdyz mu verim, jinak by to samozrejme neslo, clovek porad vi nekde v koutku, ze toho dotycnej schopnej je. Na druhe strane, ja byla taky neverna, jenze vztah s byvalym (asi rok) byl absolutne nesrovnatelnej s tim, co mam s manzelem, nemilovala jsem ho a nevazila si ho ani zpulky tak, takze ani tohle se neda brat jako dany, kazdej vztah je jinej. Tebe by treba podvest schopnej nebyl, ja bych svyho manzela nepodvedla, vzdycky bych to resila nejdriv s nim, cokoliv.

Jestli jiny kamaradky nema, rekla bych mu, ze se mi to nezda. Nejaka holcina, kterou zna jen chvili, by pro neho nemela bejt dulezitejsi nez ty a rodina, takze kdyz mu v klidu reknes, ze ti to neprijde normalni, tak by to mel respektovat, vyslechnout te atd. Pokud se bude ohrazovat, je to divny, uz by to znamenalo, ze pro nej neco znamena!

hop_ita
2. únor 2017

A jak to víš, že si píšou...?

nandule20
autor
2. únor 2017

@hop_ita neodhlasil se na PC a zůstala tam konverzace.

suelynka
2. únor 2017

Zační si psát i Ty s nekym 🙂 jak zareaguje... 🙂

terorka
2. únor 2017

Jo tak on nevi, ze to vis, to ja myslela, ze to dela ofiko pred tebou. Prislo mi to divny, ale nevim, proc mi to tak vyznelo.

nandule20
autor
2. únor 2017

@suelynka já mám hodně kamarádů kluků, nezareaguje nijak neobvykle..

sedlackovak
2. únor 2017

@nandule20 já ti pouze říkám co potkalo mě a mě by to vadilo,u nás taky vše fungovalo,do té doby než jsem mu řekla že mi to vadí.Řekl, že to ukončí a vydržel to týden. Neznám tvého partnera nemohu soudit,jen můj názor je ten,že by mě to vadilo.

pet359
3. únor 2017

@terorka taky jsem to tak pochopila 😉

maudd
3. únor 2017

Ex si takhle začal psát s kamarádkou ze základky...furt to bylo v pohodě a já byla hysterka. Do tri měsíců jsme byli od sebe. Hodně zaleží na tom, co ti rika instinkt. Já tenkrát tušila, ze to nebude jen tak...
Mimochodem, toho rozchodu nelituju, mam díky tomu super manžela a krásného syna 🙂

mrmag
10. únor 2017

Je to otázka.. Každý to musí vycítit tak nějak sám, jestli nějak reagovat.. Třeba mu zkus naznačit, že to víš a že je ti to nepříjemný a nebo ještě počkat, co se bude dít. Určitě bych nedělala hysterický scény

nandule20
autor
11. únor 2017

@mrmag jasně, zatím jsem to nechala být. Jediné co jsem se zeptala, proč si s ní píše a to řekl, že nemám mít obavy, že to je jen o filmech... (Otevíral nějakou konverzaci a tato byla pod tim, tak jsem toho aspoň využila a mohla to zmínit).