Podložka pro lezoucí mimčo

kukokuko
7. pro 2017

Holky,
prosím hoďte mi sem odkazy na nějaký kobereček, podložku či puzzle, které se vám osvědčily pro vaše děti. Náš prcek má půl roku a zatím jen velkou hrací deku, ze které se už ale pořád kutálí vedle. Máme parkety, tak něco na to..
Díky

konidana
7. pro 2017

Jestli za chvíli poleze, tak to nemá cenu, to by musela být podložka po celém bytě:D

pavca1982
7. pro 2017

My jsme spokojeni s těmito, ale je to holčičí

kukokuko
autor
7. pro 2017

@konidana
Už právě leze...Myslela jsem to tak, abych zvětšila prostor, na kterém si bude moct lebedit...Jasně, že jinak vleze všude, s tím se počítá🙂

suzyz
7. pro 2017

Doporučuji tuto https://hraci-podlozky.heureka.cz/casmatino-skl.... Je perfektní, naší malé je 17 měs. a pořád dobře slouží. Nesouhlasím s tím, že to nemá cenu, naopak - to, že se dítě začne hýbat, neznamená, že není fajn mít podložku, kde si převážně bude hrát, kam si můžeme lehnout s ním atd. Určitě lepší, než být pořád na tvrdé (a chladnější) zemi. Nevýhoda rozebíratelných podložek typu puzzle je, že brzy to bude roztahané po celém bytě a funkci podložky to přestane plnit 🙂

zuzaaaaa
7. pro 2017

máme tu co @suzyz a jsme spokojeni.

kika266
7. pro 2017

@kukokuko Ma to cenu porizovat? Mala jak se zacala valet a za chvilku lezla, tak bylo zbytecne cokoli davat na zem, protoze z toho hned utekla 🙂, tak jestli to nebude zbytecna investice.

pavca1982
7. pro 2017

Za mě určitě má cenu pořizovat pro nás je to místo kde si sednem, lehnem a hrajeme si😉

amoretspes
7. pro 2017

Mám také jako @suzyz a @zuzaaaaa a je to to nejlepší.Puzzle bych nechtěla kvůli tomu ze to chytá špínu a nedá se to pořádně čistit,vsechno to do sebe vcucne brrr.
Tohle můžeš pak využít na zahradu,k bazénu,na cvičení za mne multifunkční.

nikuu
7. pro 2017

Též máme casmatino a je úžasná.
Malá už chodí a pořád si na ni hrajeme. V létě jsme ji měli na zahradě na zemi, nebo na dětském pikniku v parku. Rozhodně jedna z nejlepších věcí, které jsme pro malou koupili.

slunea
7. pro 2017

Máme velké puzzle. https://www.puzzle-puzzle.cz/lc-penovy-koberec-...

Teď už je jako podložku nepoužíváme (v pokojíku je koberec a navíc podlahové topení), ale postavila jsem mu z něj budku.

tresislas
12. pro 2017

Ahoj holky, prosím poraďte: zvažuji koupi casmatina, ale nejsem si jistá, zda nebude mého klučíka tlačit (vroubkovaná povrch dle fotek na netu).
Je vhodné pro mrňouska, když se učí plazit? Neklouže ten povrch?
Přemýšlím nad velkým pěnovým puzzle, ale tam mám obavy, že se bude rozpojovat.
Potřebuji podložku na odražení při lezení.
Moc díky za vaše rady 🙂

nikuu
14. pro 2017

@tresislas máme ji cca od 3 měsíců a malou nikde netlačí, je fakt skvělá. Jak už jsem psala výš, jedna z nejlepších věcí, kterou jsme pořídili. Oproti puzzlim daleko praktičtější a i cena vs plocha je super. Je fakt veliká.