Tip na dárek na zahradu k 1. narozeninám

mku
24. kvě 2018

Poradite? Chci neco na ven, co rocni chlapecek uz vyuzije... detske hriste, domecek atd mi prijdou brzo, s tim si jeste hrat nebude... od prarodicu dostane sekacku na travu a velkou tatru... ale co od nas?

pejskyne
24. kvě 2018

Malé zavírací pískoviště?

babka
24. kvě 2018

@mku Náhodou domeček je super, naše malá vydržela dlouhé minuty jen chodit a zavírat o otvírat dveře a okna. Nic dalšího jí ke štěstí nechybělo 🙂 A taky pískoviště bylo top.

mku
autor
24. kvě 2018

@pejskyne
@babka neni na piskoviste brzo?

soleilll
24. kvě 2018

@mku V roce třeba moje děti ještě nechodily, takže by využily ideálně piknikovou deku. 😃 Jinak základní sada na písek, nafukovací míč, bublifuk (do kterýho bude foukat dospělý) a praktická věc - slunečník. Ještě mě napadá malý nafukovací bazének a nějaké hračky do něj - vhodné k věku.

barizna
24. kvě 2018

dcera dostala v roce hračky na písek, pískoviště ( zavírací želvičku) a super =) pak dostala nafukovací malý bazén. =) a jestli už máš chodící dítko,tak doporučuju dětskou sekačku s bublifukem =) tu dostala dcera letos (2 roky) a je nadšená =)

hojda
24. kvě 2018

Iglu stan dětský🙂

pejskyne
24. kvě 2018

@mku Obě moje děti si na písku hrály ještě nechodící. Myslím, že brzo není, akorát bude možná ten písek trochu jíst, ale neboj, není to škodlivé a brzy zjistí, že to není nic moc 🙂

pejskyne
24. kvě 2018

@barizna Ha, tak o existenci této věci jsem se neměla dozvědět. Sekačka s bublifukem! Geniální! Naši kluci se z toho totálně počůrají radostí. Teď musím vymyslet, k čemu ji dostanou, zrovna nic nemají😉

hani1234
24. kvě 2018

U nás má největší úspěch klouzačka 🙂

leneee
24. kvě 2018

Syn ma nyni rok a clovek by treba ani netipl ze by ho mohly bavit veci co se zdaji byt pro starsi deti-vyhraje si s: piskem a lopatkou,kbelickem,pripadne vetsimi oblazky ktere prendava z kybliku do druheho, preliva vodu z ruznych lavorku,bazen by se taky chytil-planuji do nej takovy kruh s volantem,ma i maly bazenek s balonky a ty desne rad vyhazuje ven nebo dovnitr, miluje houpacku, tatru a ctyrkolku-odrazedlo, libi se mu bubliny z bublifuku (dela se i takovy bublifuk na obri bubliny), libi se mu plastova houpacka ve tvaru zviratka (napr. Znacka little tikes), schovava se rad ve stanu/zahradnim domecku, kupodivu i rad “hopsa” na tramposce, hazi balon,atd. (Vse zminene tedy nevlastnime,ale testujeme ruzne po kamaradech,neco mame uz po dceri).

sviva
24. kvě 2018

U nás na roce frčela nejvíc houpačka a bazén či cokoliv s vodou...i taková ta vanička na omytí nohou do bazénu 😂 až pak přišlo pískoviště...to miluje teď kolem dvou let. Vyberte to, co si myslíte, že bude mít úspěch. ...a ještě vlastně odrážedlo, to začala chvilku po roce

zmrzlinka
24. kvě 2018

@pejskyne bude den dětí 😂👍

jankol
25. kvě 2018
Uživatel jankol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jankol.

@mku Pořídila bych třeba pískoviště, to využijete i později, takže investice do budoucna, nějaký balon nebo hry na zahradu. Nějakou prolézací dráhu, u které by se už zabavil 🙂.

barizna
25. kvě 2018

@pejskyne ke dni dětí třeba =) ...jinak dcera dostala k vánocům i stroj na bublifuk abych nemusela pořád foukat a prostě bomba=D sice u nás stoupla spotřeba bublifuku ( kupuji je v Pepcu balení 2x 300ml za 59 kč a super bubliny) a baterek. ale je to paráda =)

luciklim
25. kvě 2018

@pejskyne Den deti, hihi 🙂)

lucie01
25. kvě 2018

Pískoviště, klouzačka, houpačka, bazének, konvička na vodu, kyblík s nářadím ...to všechno u nás denně frčí 🙂

dixi86
25. kvě 2018

Pískoviště, domeček, skluzavka, bazének, hračky na písek, tatra - to je u nas top uz od roka a dříve

kafr
Autor odpověď smazal
Zobraz