Uhnizďování - musí být pokaždé špinění nebo hustý bílý výtok?

haninan
22. led 2018

Ahojte 🙂
Jenom jsem se chtěla zeptat, jestli musi být pokaždé špinění ( uhnizďování) a nebo hustý bílý výtok?
O mimčo se snažíme dost dlouho.. posledních 14 dní mě bolí prsa ale šíleně, mám pnutí v podbříšku, občas mě tam píchne. Jsem dost unavená a určité věci mi smrdí. Jako například JAR na nádobí, který mi normálně voní 😂 MS mám dostat za 6 dní. Špinění jsem neměla a hustý bílý výtok jsem měla asi 2 dny. Teď občas jenom trochu... BT mám 37,4... chtěla jsem se zeptat.. měl to někdo podobně? Nebo můžu být těhotná i bez toho špinění? Díky za odpovědi 😊😊
PS. Testovat chci až v termín MS.

ojo
22. led 2018

@haninan nemusí...já při druhém vůbec nešpinila 🙂

haninan
autor
22. led 2018

@ojo supeer Takze je tu naděje 😍

jipe
22. led 2018

u prvního jsem žádné špinění nezaznamenala

vendelinka08
22. led 2018

@haninan sponeni jsem nemela...take me dost bolela prsa a podbrisek...a smrdela mi lednice a do ted nemohu umyvat nadobi v jaru s hermankem...nevonel mi v tehu a to mi zustalo asi uz na vzdy. Jinak jsem se citila skvele a mela stale hlad. Takze to u tebe vypada velmi nadejne.

sheala
23. led 2018

Taky jsem na sobě pozorovala jenom žaludek na vodě, tu a tam píchnutí v podbřišku a žravost ještě větší než obvykle. Každá jsme holt jiná 🙂 držím palce!

priefi
23. led 2018

@haninan spineni nemusi byt vubec, spis bych rekla, ze vetsina tehu to ma bez zaspineni. Tehu byt muzes, avsak priznaky si muzes vsugerovat i sama. Pockej na termin ms, udelej test a uvidis. Mimochodem, takto se mi projevovalo moje prvni tehu v zacatku, ale mi to nejak nedoslo (bazalku jsem nemerila).

garalela
23. led 2018

@haninan snažili jsme se pět let, každý měsíc jsme na sobě pozorovala nějaký příznak. Když to nakonec klaplo, neměla jsem vůbec žádný těhu příznak a ani v průběhu celého těhotenství (nyní 38tt)

kockakacka
23. led 2018

Spineni neproběhlo a výtok prisel az po pozitivním testu... 🙂 takze myslim, ze to byt nemusi

prcekverunka
23. led 2018

@haninan Jsem těhotná potřetí a ani jednou jsem nešpinila a ani jsem neměla žádný výtok takhle v začátku. Ale jinak se moc nesnaž něco pozorovat. Na nějaké vůně/zápachy a chutě/nechutě máš ještě opravdu čas, pokud jsi těhotná.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru