Zoubky rostou, mimi pláče

lelelka
7. led 2018

Ahojte mamky!!! 🙂 🙂 🙂
Chtěla jsem se zeptat jak uklidňujete vaše miminka nebo jak jste je uklidňovaly když jim rostly zoubky a plakaly. Nevím si moc rady zkusila jsem kde co. Je mi toho našeho drobka líto.
Moc díky za tipy :*

martulka6188
7. led 2018

Taky nam zrovna rostou, je to nekonecny... Ze zacatku stacila masaz olejickem na prvni zoubky, pak calgel. Ted uz si alena dasne nenecha sahnout. Hodne nosim v satku nebo nositku, to ji pomaha lip zvladnout bolest i teplotu a kdyt uz place a ma teplotu, tak cipky nurofenu nebo paralenu.

evee24
7. led 2018

Nosit a nosit. V noci kojit hodně a nurofen s gelem.

normalnimatka
7. led 2018

chovat...furt..když už záda a ruce nemůžou, tak nosítko.
jinak homeopatika.

martulka6188
7. led 2018

@normalnimatka Muzu se zeptat jaka homeopatika jsou na zoubky?

normalnimatka
7. led 2018

@martulka6188 zkus pogůglit. ono je toho vícero:/ a každýmu sedne trochu něco jinýho...
u nás nejvíc na zuby zabírá belladona a klasická pulsatilla obojí 9CH. na zuby se používá ještě chamomilla, ale ta prckoj nepomohla, i když mi podle dalších znaků přišlo, že bude sedět.

zmrzlinka
7. led 2018

Nam taky rostou... chovame, nosime a kdyz je nejhůř dame Nurofen aby se vyspala. Přes den občas cucat kostku ledu, ale dcera je uz větší... nevim jak stare máš miminko.

martulka6188
7. led 2018

@normalnimatka Dekuju za tip! Proznam se, ze jsem nevedela, jakym zpusobem se homeopatika indikuji, ale neco jsem si uz procetla a je to velmi zajimave. Hned zitra bezim do lekarny, snad budou mit.
Pro autorku pridavam dva odkazy, pokud by se chtela vydat cestou homeopatie, snad pomuzou:
http://www.hanapoukarova.cz/news/jak-na-bolesti...
www.ulekare.cz/clanek/rust-prvnich-zubu-prezije...

normalnimatka
7. led 2018

@martulka6188 jo a ještě jsem zapomněla hodně doporučovanej viburcol čípky...ale já to teda pořádně neozkoušela, páč mi mrně hodně špatně snášelo tu aplikaci...
jinak neviděla bych zas takovej problém v kombinaci homeopatik, jak se píše v tom článku. zrovna ten viburcol, nebo třeba stodal na různý druhy kašle, obojí je vlastně x druhů homeopatik v jednom s tím, že prostě zabere to, co zabrat má🙂

martiniquest
7. led 2018

Nosit a zajistit neustaly kontakt s prsem 🙂

martiniquest
7. led 2018

@normalnimatka lepsi je nositko/satek pouzit rovnou a ruce ani zada bolet nemusi vubec 🙂

martiniquest
7. led 2018

@martulka6188 homeopatika jsou fajn, ale mela by se brat pouze po porade s homeopatem a nikoli je davat jen tak jako bonbony

moudra_sova1
3. únor 2018

@normalnimatka můžu se zeptat jaká homeopatika používáte?

normalnimatka
3. únor 2018

@moudra_sova1 těch homeopatik je celá řada. je potřeba to určit podle dalších znaků. nejčastějc se využívá tipnu si chamomila a belladona. chamomila ale třeba mýmu dítěti nezabírala, přesto, že se miz dálo, že jinejma znakama na to sedí. zkuste pohledat;)