Flefaroplastika. Máte zkušenost?

tyna229
9. čer 2021

Holky, byla jste nektera na operaci ocnich vicek-blefaroplastice..?
Zajima me pooperacni hojeni a kdy je lepsi (rocni obdobi) zakrok podstoupit? … diky za zkusenosti 😊

elisija
21. čer 2021

Byla jsem minulý rok v říjnu v Yes Visage. Mně to přišlo lepší když je chladněji. Já se hrozně potím když je teplo, takže mi to takhle vyhovovalo. Jinak to hojení je celkem rychlé, ale jistě je to individuální. Po zákroku mě hned poslali domů, takže jsem v klinice nezůstávala. Hlavně je dobré si chránit oči slunečnými brýlemi ze začátku. Denní světlo mi dost vadilo. Ale jinak klasika jako opuchnutí a modřiny mně neobešli. Ale trvalo to jenom pár dní takže se to dalo zvládnout.

console
19. črc 2021

@elisija ahoj a muzu se zeptat, bolelo to moc? Ja se toho desne bojim. A byl poznat rozdil? Znam jen jednu zenu, co si to nechala udelat a rozdil byl tedy obrovsky. Ji je teda uz kolem 60.
Jase chystam na konzultaci, nevim jeste kam, byla jsi tady spokojena? A nechala jsi si i spodni vicka? Ja bych to nejradeji absolvovala v narkozw…
Moc dekuji a sory za zahlceni otazkami😊

elisija
1. říj 2021

@console Hele bolelo to jenom trošku, jo bylo to nepříjemné po tom zákroku, hlavně když jsem opuchla. Ty místa zmodrali ale jenom na pár dnů. Změna je veliká, ubylo mi na věku pár let, což je krásný. Ta rekonvalescence není ani dlouhá, za pár dnů jsem ani nevěděla že jsem na zákroku byla. Jo a dělali mi jenom horní víčka v lokální anestezii ale myslím že se do dělá i v úplný.