Legíny Lelosi, recenze, kód. Jak jste spokojené? Nevíte o slevovém kódu?

radkan91
1. dub 2022

Dobrý den, máte? Jak jste spokojené? Popřípadě nevíte o nějakém kódu na slevu? Děkuji 😊

lachipie
1. dub 2022

@radkan91 Mám asi troje a jsem spokojená. Pohodlné, sedí dobře, lehké, příjemná látka...

makovice88
1. dub 2022

Ja je musela vratit, vydrzela jsem je mit na sobe asi 5 minut. 😂 Totalne neprijemny material, nechapu to vseobecne nadseni. Ale kazda jsme jina. ☺️♥️

moonulka
1. dub 2022

Mamka si jedny koupila, tak jsem si je u ní zkusila a hned si objednala dvoje pro sebe 😄 Doteď jsem legíny nenosila, takže nemám srovnání s jinými, ale jsou úžasně pohodlné i na mém rostoucím bříšku 🙂

novina
1. dub 2022

Já legíny mám a jsem spokojená. Materiál je mi příjemný. Mám troje. Je pravda, že ty s potiskem po pár praním vybledly. Jednobarevné stále drží. Koupila jsem je v akci, plnou cenu bych za ně nedala.

maki90
1. dub 2022

@radkan91 mám dvoje od Vánoc. Jsou velmi pohodlné, ale cena mi přijde neadekvátní. Jedny jsou ze dvou různých látek a pruh na nohavici je ve švu špatně sesazen, u obou se loupe nápis nad zadkem. Je teda fakt, že s nimi nezachazim ultra šetrně, peru normálně na 40 s ostatním prádlem.

martiniquest
1. dub 2022

Mam dvoje, uz rok. Cena na jejich webu je naprosto prestrelena. Pokud bych kupovala znova, tak pres hromadnou objednavku za petikilo, vic bych za ne nedala. Jsou pohodlne, nosim je na doma a behani. Ale kvalita materialu neni tak uzasna. Po prvnim prani zchlupati. Jedny jsem reklamovala (tusim vzor Kongo) - rub byl bily a lic tmavy a po vyprani na lic vylezly bile nitky a vypadalo to otresne. Napis Lelosi po par pranich popraska. Mam je rada, ale jsou silene a prehnane vyhajpovane. A uprimne nenavidim, kdyz v nich nekdo chodí do mesta 🤦 Jsou to proste leginy na sport a na doma.

fifinka2020
1. dub 2022

@radkan91 hrozně mi sedí- materiál, pružnost... mám u několikáté a jiné mi jsou nepohodlné. Vždy se připojím k hromadne objednávce. Jen tedy je nosím téměř denně a cca po 4 měsících se mi vždy prodrou...už jsem 3x reklamovala (vždy poslali nove), tak to beru, že prostě mě vydrží chvíli, i když už jsem přemýšlela, jestli nezkusit nějakou konkurenční značku...

emamaira
1. dub 2022

Mám je, nosím je, ale další si už nekoupím. Ten materiál je takovej divnej, jak pyžamo 😀

dura175
1. dub 2022

Mám jedny černé cca rok a půl. Další kupovat nebudu. Materiál je příjemný, ovšem na mě dost teplý, přes léto je nesnesu. Hlavní nevýhoda je, že na sebe nachytají smetí. Na domácí nošení zbytečně drahé, na sport nevhodné.

vendelinka08
1. dub 2022

Jsou mi příjemné, ale cena je neadekvátní. Kupuji za 500 při hromadné objednávce. Jedny uz mají dírky, mám je od října. Jinak jsou velmi pohodlné. Materiál mi vyhovuje.

maki90
1. dub 2022

@dura175 to je pravda, smetí se na ně chytá neskutečně. Černé mám po chvíli samý chlup, na venčení nevhodné.

mon_88017
1. dub 2022

Za ty peníze to úplnej zázrak není, koupila jsem přes hromadnou objednávku. Po dvojím praní začaly hodně žmolkovatět. Střih je pohodlný, neleze z nich zadnice. Mám dvoje a další už asi kupovat nebudu, nemám pro ně využití krom domácího válení- "mezi lidi" preferuju jiný styl oblékání a sportu moc nedám.

apacheee
AMBASADORKA
1. dub 2022

@vendelinka08 hodíš tip, kde se dá udělat taková objednávka?

evcounek
1. dub 2022

📌

neomenia
1. dub 2022

Jsou drahé, ale zbožňuju je, úžasný materiál, nechlupati, vzor nebledne, nic se nepare.

drep
1. dub 2022

Měla jsem v ruce u kamarádky (ta je obratem vracela), od pohmatu nepříjemný materiál, žmolkovaly snad hned jak jsem je vzala do ruky, shodly jsme se s kamarádkou, že s youngprimitive nebo puravida legínama, které nosíme normálně, se to nedá srovnávat ani vzdáleně

bbarshaa
1. dub 2022

Já mám troje. Za ty prachy je to teda dost mizérie. Pohodlné jsou, ale dvoje se mi zežmolkovateli hned po prvním praní (a to jsem prala dle návodu). Už bych si další nekoupila 🙂

zizkmi
1. dub 2022

@apacheee ja jsem treba na FB: Lelosi Hromadna objednavka Koprivnice/Novy Jicin/ Havirov. Urcite jich na FB bude vice🙂

michaelarousova
1. dub 2022

Ja jsem take nadsena ☺️Kupuju tady☺️

ejmate
1. dub 2022

@radkan91 za mě super, mám dvoje a nosím je nejradši. Sice je cena vyšší, ale jsou fakt mega pohodlné, super materiál, přizpůsobí se každé postavě, nikde se nezařezávají. Za mě určitě ano 👍

goovana
1. dub 2022

@radkan91 mám šestery a nenosím nic jiného....za mě top.
Teď nedávno byla akce 2+1 zdarma
A myslím že probíhá sleva na druhý kus 35 procent sleva

pampeliska1313
1. dub 2022

Mám jen jedny teda, ale musím říct že jsou vážně pohodlný a neškrtěj mi ani moje špeky a to je co říct.:D a překvapilo mě, že mi připadaj i docela teplý, v zimě jsem v nich lezla na balkon a úplně v klidu.)

petulkadodo
1. dub 2022

@radkan91 Jako materiál příjemný, střih pohodlný, nosila jsem je i v těhotenství, ale brzy se mi na stehnech prodřely. Měla jsem dvoje a udělaly mi to oboje.

genicka
19. únor 2024

Lelosi má možná dobré legíny, ale jednání firmy, je příšerné. Poslali mi úplně jiné zboží než jsem objednala a zaplatila. Napsala jsem reklamaci, nikdo se neozval, volala jsem na infolinku, tam je zaměstnanec bez jakýchkoli kompetencí, psala jsem na kontaktní formulář, další e-mail, opět volala na infolinku, psala další e-mail a nic. Nikdo se neozve, neodepíše, vy nemáte ani peníze a doma cizí balík k ničemu. A oni jsou co? Na co si hrajou? Týden od špatné dodávky a nikdo neodpoví ani řádku? Chovají se jak podvodný e-shop.
Nelíbilla se moje recenze (expresivní slovník), tak ji opravuji a doplňuji, že jsem zboží objednala 31.1.2024, špatný (cizí) balík mi přišel 2.1.2024, do 7.2. se nic nedělo, přestože jsem psala a volala na všechy strany (měla jsem to jako dárek a potřebovala jsem to na 3.2.) Dne 7.2 mi napsali, že můj předem zaplacený balík mi tedy pošlou a kurýr si vyzvedne ten jejich. Já jsem 9.2. ten cizí balík předala kurýrovi, oni mi 9.2. napsali, že můj už je také na cestě, a je 19.2. a NIC! Od té doby ani čárka, balík nepřišel, prostě NIC. Takže se nikdo nemůže divit, že firmu LELOSI považuji za naprosto nespolehlivou, nekompetentní a už nikdy tam nic nekoupím a nikomu ji nedoporučím.

fire85
19. únor 2024

Maji jen dobrou reklamu, jinak jsou to leginy jako každé jiné, nechapu tu cenu. Koupila jsme kolem 4 stovek ve skupině na Fb a za 3 měsíce šly do koše.

Ja nedám dopustit na Crivit z lidlu.

fire85
19. únor 2024

@genicka ty jo tak to jsou dobrý hovada...rozmaznout všude po netu, ať si lidi dají pozor, tohle se nemá stávat