Máte zkušenosti s obchodem anglickeobleceni.eu ?

fisalu
19. črc 2019

Ahoj. Máte někdo zkušenost s eshopem anglickeobleceni.eu? Pokud ano jakou?
Já bych chtěla, upozornit, abyste si nikdo nic z tohoto eshopu neobjednával. Jsou to podvodníci a lháři. Komunikace nulová nebo naopak neskutečné drzá a sprostá. Nějaké zákonné vrácení ve 14 denní lhůtě u nich neplatí, vždy si najdou výmluvu proč vám peníze nevrátit. A nakonec obviní vás, že vy jste se snažili okrást je, protože jste jim údajně neposlali zboží zpět kompletní. Bohužel až pozdě jsem dohledala podobné zkušenosti lidí a také to, že již před pár lety dostali pokutu od ČOI. Nicméně chystám se na ně podat TO, takže pokud někdo máte podobnou nebo stejnou zkušenost, klidně mě kontaktujte do zpráv.
A hlavně si prosím dejte pozor, ať jim taky nenalítnete!

danielahublova
21. črc 2020

@fisalu ahoj, mám stejnou zkušenost, můžete se mi prosím ozvat na e-mail Daniela.Hublova@seznam.cz

nikoleta87
11. únor 2021

Dobrý den, bohužel taky jsem si od nich objednala v roce 2016. Zaplatila 2tis za pytel prisernych hadru na miminko, které vypadalo spíš, že sebrali od popelnic.
Už nikdy takovou blbost neudělám, kupovat oblečení na krabice nebo pytle. Podvodníci.

mkmkmkmk
22. bře 2021

Pokud to někdo čte a byl podveden ozvěte se na zalobaao.eu@seznam.cz
Už se na dámy chystáme s žalobou.díky

michaeladanhelova
8. črc 2021

Dobrý den, mám velice podobnou neblahou zkušenost, je dost čerstvá a chystám se na ně podat trestní oznámení. Není tu někdo, kdo by chtěl peníze zpět (klidně i menší částku) a podal by trestní oznámení se mnou? Kdyby nás bylo víc, byla by větší šance, že by s tím někdo něco dělal a dámy z e-shopu by konečně byly po zásluze potrestány! Pokud máte někdo zájem o zadostiučinění a hodily by se Vám i penízky zpět, kontaktujte mne na emailu: michaela.danhelova@seznam.cz nebo na facebooku mne vyhledejte pod názvem Recenze anglickeoblecenieu. Už jsem tam v kontaktu s jednou paní, se kterou se na e-shop chystáme. Tak NENECHME si to líbit a POJĎME je naučit podnikat dle zákona🙂

knuffel
8. črc 2021

@michaeladanhelova Nechci brát nikomu iluze, ale dámy si nejspíš založí novou společnost, tuhle pošlou k šípku a vy si ani neškrtnete.
Ale určitě vám všem fandím, aby byly dámy potrestány! Jen je naivní představa, že podvodníka naučíte něčemu dobrému...

michaeladanhelova
26. srp 2021

Ano, ano, pravdu máte, ale ta bezmoc, když víte, že zítra zase nachytají někoho dalšího, kdo jim pošle peníze a nikdy neuvidí zboží nebo dostanou nekvalitní zboží, které nelze vrátit, protože to tenhle e-shop prostě nerespektuje. Právě jsme je nahlásila na ČOI, pak soud...možná to neklapne, ale já to prostě musím zkusit!