Může umývání hlavy u kadeřníka způsobit mrtvici?
Dobrý den, slyšeli jste někdy o “beauty parlot stroke syndrom”. Byla jsem u kadernice asi po 5 letech na malibu c a měla jsem asi 10 minut celkem velký zaklon té hlavy v umyvadle, dost ten krk bolel, pak mi to lépe podlozila a lepší. Dělala to asi 30 min to umývání. Ten krk teď bolí jakoby ty svaly. Ale prave jsem kdysi slyšela o té mrtvici z umyvadla u kadernice a teď mám nahnáno. Měly jste taky někdy déle tak blbě zakloněnou hlavu? Já to vždy měla tak, ze se to dalo vydržet v pohodě, ale dnes začátek blbý.
@nimomo dobře, to jsem z původního příspěvku úplně nepochopila, moje chyba... 😉 navíc jsem citovala její reakci ohledně "opožděných příznaků" a toho jsem se chytla...
Tady je aktuální článek o varovných signálech, snad autorce bude k užitku a nebude se už strachovat. 🙂
@cilkat teď to řeší kamarádka, bylo jí divně a viděla rozmazaně, tak šla na oční tam nic, tak se snažila dostat na nějaké vyšetření do nemocnice, tam jí dali termín za měsíc, tak přes příbuzného sehnali dřívější termín a zjistili, že prodělala nějakou slabou mrtvici a to bylo třeba po 14 dnech, co se dostala do té nemocnice.

Jsem kadeřnice už 25 let a ještě nikdy jsem o tomhle neslyšela🤔 navíc pořád se dělá trvalá a někdo musí sedět taky zakloněný delší dobu a doteď všichni přežili 🤷♀️maximálně je bolí za krkem nebo záda...proto se celou dobu ptám,jestli je vše ok...