Nové obočí. Tipy Teplice, Ústí nad Labem, Praha?

barumat
24. lis 2019

Ahoj, jdu si pro radu, tip. Chtěla bych si nechat od Ježíška nadělit nové obočí. Mám tmavé vlasy, oči, ale světlé obočí. Navíc nijak extra husté a i kratší, než by mělo být. Jenže je toho v nabídce moc - vláskování, microblanding, 3D, 6D, pudrová metoda... Chci určitě obočí přirozené, většinou se vůbec nelíčím, smyslem je, abych vypadala normálně, ne abych vypadala nalíčená i když nejsem. Co mi můžete doporučit a proč? Cena moc roli nehraje. Případně budu ráda i za konkrétní tip na salon, ideálně Teplice, Ústí nad Labem nebo Praha.

makronka222
24. lis 2019

Microblading Michaela. Je na FB. Z Prahy, cena 5000,- ale ma nejlepsi praci v Praze.

saoirse
24. lis 2019

@barumat Petra Svátková, Studio 5, Revoluční ulice v Praze. Permanentní make-up metodou vláskování, obočí vypadá daleko líp, než když jsem si jej malovala. Vydrží 3-5 let. Doporučuju mrknout na stránky. Letos jsem si obočí nechávala pretetovávat (poprvé jsem byla tuším před 12 lety). Patří k dražším (3900,-), ale výsledek za to opravdu stojí.

podestatka
24. lis 2019

Mam asi mesic microblanding a jsem nadšená 🙂 Vypada to prirozene a přitom to oblicej zvyrazni 🙂

hojda
24. lis 2019

Microblanding občas někomu nechytne.

makronka222
24. lis 2019

@saoirse microblading ma vydrzet 12-18mesicu. Vydrzi dele, varva se ale uz vytraci, svetla a neni to pekny. Tetovani rozhodne blbej napad, kdyz to nekdo zmrvi, tezko se to bude napravovat. Pani shani microblading, ne tetovani na 5let
Hlavne to, co ma ta vase kosmeticka na webu za fotky, to neni mocroblading. A neni to pekny, kdyz ty ze sky maji spatne udelany tvar oboci, tak jim ho nechala. To je spatne. Oboci se ma vymerit pred aplikaci, aby bylo spravne vykreslene podle oci a kosti kolem...

sinicka
24. lis 2019

@makronka222 taky jsem mrkla do galerie a nic moc.Hledam nekoho ma microblanding uz dlouho, ale přijde mi, ze všechny ty kosmeticky se naučí jen 1 tvar a potom ho aplikuji vsem..

saoirse
24. lis 2019

@makronka222 🙂 permanentní make-up není tetování jako takové. Tetování jde do škáry, mikropigmentace jen lehounce pod povrch. Samozřejmě když to někdo podělá, vypadá blbě všechno, proto je zásadní najít někoho, kdo je fakt dobrej. Dala jsem odkaz na paní, která je špička. Pochopila jsem, že zakladatelka se ptá na různé možnosti, tak sdílím svoji zkušenost. Já bych pět tisíc za něco na rok dávat nechtěla, ale to je každého volba. Nelíbí!? Však toho nemusíte využít😀

sinicka
24. lis 2019

@saoirse
https://m.omlazeni.cz/index.php?action=vthread&...
Spickou bych ji teda přímo nenazvala..

saoirse
24. lis 2019

@sinicka Aneb není na světě člověk ten, co by se zavděčil lidem všem. Tyjo, já mám skvělou zkušenost, i s korekcí a přístupem. Tak hoďte taky jméno a recenzi, vždyť je zbytečný překrucovat otázku ("paní chce jen microblading" či co), nebo odsudky. Škoda takovýho přístupu...

sinicka
24. lis 2019

@saoirse ja si chci microblanding dát k vanocum. Ještě jsem nikde nebyla, protože jsem asi hodne narocna a maloktera kosmeticka se mi zavdeci. Takze pročítám recenze, divam se do galerii atd. A navic jsem z jineho koutu republiky.
A nevim, o jakem pristupu mluvís. Jakože jsem tady upozornila, ze pani ma i spatne recenze? Ja bych za toto upozorneni byla rada a odradilo by me to od návštěvy a hledala bych dál. Zkusila bych si treba najit kosmeticku, ktera dělá PM a poradi, ktera metoda (kombinace metod) bude pro muj obličej ta nejvhodnější. Dle recenzí si tato pani pomele svoje a tezko se s ni domluvis, kor kdyz tlaci cas.. tento pristup by mi nevyhovoval.. ani u kadernice ani nikde jinde 🙂 tak snad jsem trochu pomohla.

saoirse
24. lis 2019

@sinicka Jakože by nemohla být špičkou, i když se najdou i ty méně spokojené (já žádný časový pres a neochotu nezažila). Já tu vážně za žádnou reklamu placená nejsem, mám zkušenost a právě proto, že je tak dobrá, ji tu předávám dál. Jinak bych neměla důvod.

saoirse
Autor odpověď smazal
Zobraz
similenka
24. lis 2019

@barumat Pro inspiraci pridam kontakt na slecnu z Brna, aspoň se podivat na fotky. Janys_phibrows je na instagramu a FB. Treba se ji zeptat na nekoho z Prahy a okolí.

barumat
autor
25. lis 2019

Díky za reakce. Pravda je, že se mi nechce dávat pět tisíc za něco, co vydrží rok, raději bych to tetování na déle, ale to riziko je tam samozřejmě větší. Měla jsem navíc tip na vyhlášený salon tady poblíž, který dělá microblanding a fakt krásně, ale neberou ženy nad 35 😳 A mně bude 38.

astyna88
25. lis 2019

V Praze je hrozne veka konkurence, dela to tady kazda druha kosmeticka, pozvanka na kurz nebo poptavka po "zkusebnich zakaznicich" tady take casto visi na nastence.

Rozhodne bych nebrala nekoho,kdo me bere jen jako dalsi penezenku a treba se me ani nezepta na to,jak to chci. A to plati jak u kosmeticky, tak i u kadernice apod.

Preji stastnou ruku.

saoirse
25. lis 2019

@astyna88 Aneb jak poradit a přitom vlastně vůbec neporadit. Máte tip? Zkušenost?

astyna88
25. lis 2019

@saoirse

Zkusenost jsem napsala 😀

saoirse
25. lis 2019

@astyna88 Aha😀

marketanova
17. pro 2019

A víte o někom spolehlivém v Brně?