Účinný krém na celulitidu. Doporučení a vaše zkušenosti?
Ahoj holky chci se zeptat,jestli by jste mi mohly doporučit nějaký skvělý a hlavně účinný krém na celulitidu.Jím zdravě, pitný režim zvládám krásně,sportuji,ale prostě celulitidu mám pořád a ne a ne se jí zbavit.Máte některá něco co vám pomohlo?Předem děkuji☺️
Je to hodně i dané geny, krémy jsou k ničemu. Možná madero, to chce ale pravidelně.
Žádný nepomáhá, to je to samé, jako když chce někdo krém proti striím.
Jedine co fakt pomáhá je bahno na celulitidu guam. Fakt to viditelne zredukuje, používám vždy před letem. Moje maminka má fakt hodně velkou, nezmizí to komplet, ale je to tak o půlku lepší. https://deadiacosmetics.cz/obchod/bahenni-zabal...
@lemamama Jee moc děkuji, podívám se na to☺️
@marketa1218 u nás to není genetické Jsem po dvou dětech a dost jsem zhubla,ale bohužel celulitida nemizí :/
@ele_nka děkuji, kdyžtak vyzkouším ☺️
Ahoj, já jsem používala tělový gel od Collistar a pak Body massage & Tonning tool - to je takový "náprstek" , kterým se ten krém vmasíruje pro lepší absorbci a masáž.
@viktorie586 děkuji za inspiraci☺️
zkusila jsi?
https://www.notino.cz/notino/spa-collection-mas...
je to přímo od notina a je to za dobrou cenu, a jsem s tím moc spokojená, tak kdyžtak dej vědět, jak jsi spokojená ty, pokud se rozhodneš vyzkoušet 🙂
@viktorie586 moc děkuji.Vypadá to moc zajímavě.Jak dlouho používáš?☺️
Kdysi jsem pouzivala od Oriflame pripravek na celulitidu s morskymi rasami - tam jedine jsem ten efekt zaznamenala, jine vubec. Ale myslim, ze uz se nevyrabi, bohuzel.
používám ho od Vánoc plus teda ještě kolagen. Nevím, jak moc velký problém máš, já naštěstí nemám celulitídu tak hroznou, takže mě to stačí takhle. A kolageny střídám, někdy v prášku, někdy tablety, beru taky na Notinu, mají tam velký výběr a bylo mi doporučeno to takhle střídat vždycky, když doberu balení 🙂 Většinou objednávám na poslední chvíli, takže mě i zachrání, protože doručení je tak do 2 dnů :D

Mě pomohla ledová voda a masáž, krémy bez úspěchu.