Zubní kartáček Phillips sonicare. Zkušenosti?

kaneshiro
2. led 2021

Dobrý den, máte prosím některá zkušenosti s tímto elektrickým kartáčkem? Dlouho přemýšlím, že si ho pořídím, dočišťujete si i poté zuby mezizubními kartáčky a zubní nití? Děkuji.

petulkadodo
2. led 2021

@kaneshiro Používám ho už několik let s hlavicemi intercare pro čištění mezizubních prostor. Funguje perfektně. Od té doby, co ho mám, tak jsem neměla jediný kaz a i zubního kamene je minimum. Mezizubní kartáčky a nit k těmto hlavicím používám jen občas a stačí to. Na zubní hygieně mi to nevěří a chválí mě, v jak dobrém stavu zuby jsou. Za mě je to nejlepší investice.

pinkyy
2. led 2021

Ja ho mam rok a jsem s nim opravdu hodne spokojena. Zuby jsou po nem opravdu cistejsi, jednou jsem byla v nemocnici a manzel mi tam privezl obycejny kartacek a furt jsem citila, ze je nemam dostatecne vycisteny a tesila jsem se domu na muj sonickej 😀 myslim si, ze ani netreba kupovat ten diamond, ja mam celkem 3 funkce a vyuzivam stejnak jen tu jednu "white".

kamusek
2. led 2021

I já používám už několik let a i zubař si všiml. Taky mám méně zubního kamene. Teď se mi před Vánoci pokazil, tak jsem si koupila od Ježíška nový, zkusila jinou značku (Truelife) a nedá se to srovnat. Až doslouží, vrátím se k Philips. Je to fakt rozdíl a nevyplatí se v tomto šetřit.

kaneshiro
autor
2. led 2021

@petulkadodo
@pinkyy
@kamusek Moc děkuju, už vím, co budu chtít k narozeninám🙂