Antikoncepční kroužek. Jaké s ním máte zkušenosti?

isset
23. čer 2020

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na zkušenosti s antikoncepčním kroužkem. Já osobně jsem měla Značku Teyla. Měla jsem ji rok a půl a po celou dobu priserne problémy s močákem (opakovaný zánět močáku). Celkově jsem ho teď měla 6x za tu dobu, co mám kroužek. Až při posledním problému jsem si vyhledala, že problémy mohou byt v jroužku, jelikož jako nežádoucí účinek pravé bylo, že vyvolává záněty močových cest. Včera jsem byla u Dr. na klasické prohlídce + tedy požádáni o vyřešení problémy. Její reakce mě dost rozhodila, jako kdyby řekla, ze to kroužkem muže byt, ale přitom to je blbost. Vzala mi vzorky a v pondělí se dozvím výsledky, jestli není spis nějaká bakterie ve mě a podobne. Prej jsem působila nějak zarudle ATd. Sama furt cítím, že to kroužkem je, jelikož před nim, žádné zarudnutí nikdy nebylo, zánět mocaku se mi za rok neopakoval 6x, možná tak jednou, když jsem pila jen džusy a sladké nápoje. Ale teď se proste hlidam. Teple se oblekam, piji jen vodu, čaje, urologicke čaje a beru preventivní prášky Utipro Plus. Ale přes to se mi zánět vrátil a 3x tak silnější.
Mate nějaká takové zkušenosti jako já? Projevil se u vás taky nějaký problém co se tyce antikoncepce? Z doktorky jsem od včera opravdu zmatená, takže budu vdecna za jakoukoliv reakci.

(Jen aby to nebylo tak otevřené, vratila jsem se k praskum, na 3 měsíce, abychom zjistili jestli jsem nějak náchylná na kroužek, nebo je problém ve mě.)

pavlinar
23. čer 2020

Mam s krouzkem (jina znacka) letite a jen ty nejlepsi zkusenosti. Nikdy zadny problem

cherie24
23. čer 2020

Já používala nuvaring, kvůli hodně špatné reakci na prášky a byla jsem teda nadmíru spokojená, dokud jsem nevysadila a nezjistila, že antikoncepci moje tělo asi nedává vůbec. 3 roky jsem je měla a problémy jsem žádné neměla. Akorát mě teda pak nemohli vůbec nahodit zpátky cyklus víc než rok, ale myslim, že u mě by bylo jedno co bych měla za antikoncepci a problémy bych měla tak jako tak

kr3weta
17. črc 2021

ja ted resim podobny problem po Teyle, ale neustale se vracejici kvasinkove infekce a u jedne jsem mela i zaroven mocak