Bakterie v moči. Zažily jste? Poradíte?

mickey23
24. bře 2020

Ahojte, mám prosbu. Predevcirem v noci mě vzbudila bolest břicha.. spis nad pupíkem ale celkově cele břicho. Z ničeho nic.. druhy den už jsem to nemohla vydrzet a tak jsem jela na pohotovost. Pan doktor mi vzal krev,moc, udelal ultrazvuk a vysetreni konecnikem. Dlouho mi prohmataval břicho. Nakonec se v moči našly 4 bakterie. Dal mi antibiotika Injekci od bolesti která mě nepomohla a poslal mě domu. Teď mám v sobě 2prasek a porad to neustupuje. Nečekam zázraky na počkání ale chci se vás zeptat, těch co to zažily na nějaké rady jak si ulevit. Hodně piju a v teple jsem. Je mi porad divně ze takové extrémní bolesti, ze se nemůžu skoro hýbat,chodit, by způsobovaly nějaké bakterie...

hojda
24. bře 2020

Tak při zánětu močového měchýře, které se mi vrazil o trocho do ledvin jsem ve vždy modlila, aby už uplynul čas a já si mohla vzít další lék na bolest. Chvíli trvá než atb zaberou, na bolest nic neberete? Atb na bolest nepůsobí, léčí zánět a to chvilku trvá než to poleví.

mickey23
autor
24. bře 2020

@hojda taky se modlím a odpocitavam čas. Mě přitom teda nic při močení nepali, ani nepotrebuju na wc každou chvilku..

ivuska1986
24. bře 2020

@mickey23 je to svinstvo. Doporučuju vypít 4 litry tekutin denně a čůrat a curat, to jediný mi vždy pomohlo. Nasadit brusinky v kapslích, vážou na sebe tyhle sračky.

matyldik
26. bře 2020

Ahoj. Pracuji v lékárně,takže nějaké odborné rady zkusim dat... výborná věc jsou rowatinex kapky,které se mohou a dokonce doporucuji kombinovat s atb,jiný doplněk stravy v podobě tablet s brusinkami a manozou je nyní zbytecny. Zkus urosept caj-pij 4xdenne,plus vodu. Nic se nemá přehánět,takže pit hodně,ale s mírou. Vynechat vše sladké-bakterie se cukrem živí a mají ho rady. Byt v teple a nahrivat si bricho.. a v neposlední rade kup laktobacily,stačí balení po 10,ber jednu denně s odstupem min.3hodiny po atb,jednak zabránis případným prujmum nebo zácpě a hlavně pomáhají i na ten mocak. Můžeš ještě zkusit lichorerisnici v kapkach,ale ten rowatinex je registrovaný lek a účinky má ověřené 🙂 hodně štěstí!