Boj s kvasinkou, poraďte vitaminy/doplňky stravy

belzova
16. dub 2018

Maminky, prosim poradte jake vitaminy/dopnky stravy na posileni strevni mikroflory a zbaveni se vecne kvasinky u me? Nyni kojim, drzim protikvasinkovou dietu, ale rada bych to jeste nejak podporila, protoze po dvou atb.je to porad dokola a uz jsme zoufali:( vim o nejakych tabletkach s cesnekem, asi i treba probiotika, ale co skutecne pomaha? Dekuji

janakla
16. dub 2018

Hylak forte

labijoux
16. dub 2018

Tučný jogurt dolu, bavlněné prádlo, mýt se jen vodou, sprcha lepší než vana, a větrat😉

jednaholkaa
17. dub 2018

@belzova Ja bych zkusila zasadni zmenu stravy ala http://www.institut-celostnimedicina.cz/clanky/...
Strevni floru je potreba uzdravit zevnitr. Ta spatna se pak prenasi i na dite a po odstaveni kojeni muzou zacit problemy. Astma, ekzem, atd..

rohatazizala
17. dub 2018

Pomáhá wobenzym, ale je dost drahý.

linee
17. dub 2018

Podle mne je to jeste hormony.Trpim tim v tehu uz od zacatku,mela jsem vsechny dostupne pripravky a vse zabere max.na tyden:( pomaha jeste omezit mlecne a celkove cukry,ale osobne si myslim,ze hormony na to maji tale velky vliv.

mazeret
17. dub 2018

Mě se projevují kvasinky na kůži ve formě ekzém, ale vítězím úspěšně. Jsem těhotná, takže ne úplně vše můžu, ale dobrej zabiják je olej z grepových semínek (nebo prostě grepy jíst), kokosovej olej - ten se dá i mazat v mém případě a laktobacily - aby to urychlo odchod těch potvor pryč a tymiánový olej, aloe vera.

Do aloe vera půjdu po porodu - LR prodává takové silné drinky.

jednaholkaa
17. dub 2018

@mazeret Uz chapu proc jedna moje kolegyne jedla porad grepy :D ja se divila ze ji tak chutnaji..

katkaloch626
17. dub 2018

hylak forte!!!!

sell1
17. dub 2018

Mela jsem je x let témeř nonstop, doktor na me vyzkoušel všechny mozne slabší i silnější léky a nakonec pomohla změna stravy (nejíst příliš bílého pečiva, sladkosti, přidat více vitamínu a bílých jogurtu), nestresovat se, bavlněné obyčejné kalhotky, které VŽDY zehlim! Stačí si vzít jednou krajku a je to zpět. :(
Oblekat se adekvátně počasí, jednou denně se umýt intimním mydlem a po každé návštěvě toalety se otrit vlhcenymi intimními ubrousky. Ze zacatku jsem používala i slipove vložky, které jsem měnila při každé návštěvě toalety. Od te doby při dodržování těchto pravidel absolutní klid a nevyžaduje to nic jiného než trpělivost a zvyk.

pavla555
17. dub 2018

wobenzym, je drahej ale fakt pomáhá

jednaholkaa
18. dub 2018

Leky resi jenom symptomy. Problem je strava. Zadny lepek a cukr..dostatecne mnozstvi tepelne zpracovane zeleniny a kvasena zelenina (i k snidani treba kase se zeleninou). Bohuzel kombinace antiobiotik, nezdrave stravy, antikoncepce ma za nasledek znicenou strevni mikroloru, taky to ted resim..