Bolest a krev po cévkování. Stalo se vám něco podobného?

30. říj 2021

Dnes mě kvůli podezření na infekci cévkovali ve 20týdnu, ale když jsem se vrátila domů a chtěla jsem se vyčůrat tak jsem myslela že se snad zblázním bolestí. Nakonec jsem to nějak zvládla ve sprše a teď jsem si zašla podruhé a na papíru mám krev, bolest je sice šílená, ale už jsem to trochu zvládla. Stalo se vám někdy něco podobného a je to normální? Za jak dlouho vás to přešlo? Pravděpodobně došlo asi k nějakému poranění.

montmirail
30. říj 2021

S dovolením se připnu. Cévkovali mě před císařem a mě teda šíleně bolel ten zákrok. Poté už ne. Teď se naprosto šíleně bojím dalšího porodu a že mě zase budou cévkovat. 😓

nazka
30. říj 2021

@montmirail při prvním cisari mě ceévkovali dole už uspanou, tak to bylo super a podruhé ne a to taky strašně bolelo

Každopádně říkali, že pokud po cévkování nejde čůrat, musí se znovu cévkovat a pak to prý půjde. Netuším proč, ale byl to pro mě strašný strašák. Ale jestli jsem pak sšpinila, netuším, už byly očistky.

tasimia
30. říj 2021

@montmirail ono záleží jaká sestřička to dela, ja měla úplně úžasnou, raz, dva hotovo 🙂. Takže se neboj, určitě to bude lepší.

autor
30. říj 2021

@nazka jako, že bych to měla absolvovat znovu? 😮 Neeee to snad ne, to se snad nějak rozcuram 😓🙏🙏🙏

nazka
30. říj 2021

No to nám říkali, u obou císařů. Držím moc palce, pro mě to taky bylo hrozný

littlebee124
30. říj 2021

Nekdy se po cevkovani krev v moci objevit muze. Pokud jde o bolest, tak jednak zalezi jak te cevkovala a jak velkou cevku použila, ty na jednorázové jsou šíleně tvrdé a úplně na pytel, ty permanentní jsou měkčí a lépe se s nimi i cevkuje.