Bolestivá uzlina v podpaží. Máte zkušenosti s léčbou?
Ahoj holky,chci se zeptat zda nemáte někdo zkušenost s bolestivou uzlinou v podpazi,prakticky mě bolí celá ruk,brní mě v ni,bolí mě i paže a jde mi to až do prstu když si zmáčknu tu uzlinu v podpazi tak mě ta ruka začne bolet cela. Dneska jsem byla u doktorky ta mi řekla ze je to pravděpodobně od zad a poslala me na rentgen páteře.
Co ale ta uzlina ? Mate někdo zkušenost ? Diky
Mívám tohle třeba po očkování (i několik dní), jednou po trhání zubu, jednou při zánětu zvukovodu. Ale vždycky tak tři dny maximálně, takže pokud to není akutní stav, tak asi imunologa?
Ono... můžete mít v zánětu nerv a uzliny nateklou kvůli nervu a zároveň uzliny drazdit nerv... takže ano, může být příčinou skripnuty nerv ns pateri, ale ukazovala jste tomu lékaři tu uzlinu přímo? Komentoval to nejsk on? Každopádně tuhle otázku tomu lékaři položte a chtějte aspoň nějaké zhodnocení - ale klidně se zprávou z rentgenu v ruce.
@cilkat ja mam tu uzlinu hluboko v podpazni jamce,takze mi tam nesahala,rikala at prijdu zitra ze ji rentgen poslou a potom se uvidi co dal,nejradsi bych si rekla o sono ale tp nevim zda to vubec půjde,jestli k tomu bude svolna.Samozrejme me napadl ten nejhorší scénář co muže být ale to b snad takto nebolelo
Muzes mit zdurele pridavne mlecne zlazy…to jsem mela ja, zpusobila to hormonalni nerovnovaha po vysazeni antikoncemce se mi stahly a postupne prestaly bolet, ale navrat do normalu trval rok, stale dochazim na pravidelne kontroly na sonografii aby se hlidalo, ze se tam nic nedeje
Muzes mit zdurele pridavne mlecne zlazy…to jsem mela ja, zpusobila to hormonalni nerovnovaha po vysazeni antikoncemce se mi stahly a postupne prestaly bolet, ale navrat do normalu trval rok, stale dochazim na pravidelne kontroly na sonografii aby se hlidalo, ze se tam nic nedeje
@jannym ja mam po kojení v pravé ruce velkou mléčnou žlázu,na sonu sem byla ted v prosinci ale tohle vyloženě boli
@jannym ja mam po kojení v pravé ruce velkou mléčnou žlázu,na sonu sem byla ted v prosinci ale tohle vyloženě boli
@katanovobran no jasne, me prave k dr privedly bolesti, rikam, mam tak obrovsky uzliny nebo neco je potreba zjistit co a poslala me na sono do mamacentra aby se zjistilo co to je, dr sazela na cystu…
Ahoj holky, ráda bych se přidala k diskuzi, jsem ve 20 týdnu a nahmatala jsem si bulku v podpazi, nekdy me poboliva, nekdy to ani necitim, u praktičky jsem byla, moje mi řekla, že ona tam nic necítí, tak už jsem si říkala, že jsem přecitlivělá, ale protože některé dny mě bolela už i celá ruka, tak jsem šla znovu. Byl tak záskok a poslala mě raději na ultrazvuk, že to může být z čehokoliv. Tam jsem objednaná, ale jsem z toho docela vyplašená, nemáte některá prosím zkušenost, co by to mohlo být?

Mívám tohle třeba po očkování (i několik dní), jednou po trhání zubu, jednou při zánětu zvukovodu. Ale vždycky tak tři dny maximálně, takže pokud to není akutní stav, tak asi imunologa?
Ono... můžete mít v zánětu nerv a uzliny nateklou kvůli nervu a zároveň uzliny drazdit nerv... takže ano, může být příčinou skripnuty nerv ns pateri, ale ukazovala jste tomu lékaři tu uzlinu přímo? Komentoval to nejsk on? Každopádně tuhle otázku tomu lékaři položte a chtějte aspoň nějaké zhodnocení - ale klidně se zprávou z rentgenu v ruce.