Bříško po CS ani po 17 měsících nezmizelo 😞

zdenis
2. srp 2016

Ahoj holky, prosím máte někdo zkušenost? Ani po 17. měsících se mi nepodařilo zbavit bříška. Po porodu CS jsem několik měsíců vypadala jako v 6.měsíci těhu (a to jsem měla obr břicho). Teď je to o něco lepší, ale stále je dost velké. Zhubla jsem 10 kg na váhu, kterou jsem neměla ani před těhu a stejně bříško zůstalo (všechno to šlo z rukou, stehen, zadečku, tváře, ale břicho prostě ne). Jsem po operacích břicha a s hrozící pupeční kýlou, takže nějaké cviky na břicho moc nehrozí. Byly jste na tom někdo také tak? Jak dlouho vám trvalo, než jste se břicha zbavily? Díky.

terez225
2. srp 2016

To bude možná rozestup břišních svalů. To je skoro nenapravitelne. Když zapatras cviky se najdou. Každopádně já shodila okolo 24 kg a po cs mi zůstala kůže :-/

enigman
2. srp 2016

Ahoj, já jsem 14 měsíců po CS a mám teď pocit že se mi bříško začíná dostávat velmi pomalu do normálu. Byla a jsem i teď hubená, při těhotenství jsem nabrala 19 kg a všechno to šlo během chvíle zas pryč, ale to bříško taky zůstalo, nijak veliké, ale ne jako dřív. Navíc se mi těhotenstvím vytlačila pupeční kýla, takže radši na břicho necvičim. Ale jak říkám najednou mi to připadá trochu lepší, tak třeba se ti to také zlepší a nebo bych se asi radši zeptala doktora, obzvláště pokud tam nějaké zákroky byly.

kajalka
2. srp 2016

Naopak břicho cvičit musíš. Prvně hluboký stabilizační svalstvo, páneví dno a záda, pak přidat "vnější" břicho. Samo se to těžko srovná.

yerry
2. srp 2016

@zdenis mam skoro pět let od porodu CS... a bříška jsem se bez bavila nikdy ani když jsem se dostala na váhu o 8 kg min než před tehu a to jsem i cvičila. ..