Čištění pleti - čím čistíte?

zdenamestan
3. črc 2019

chtěla bych se zeptat jak se staráte o pleť na obličeji? jak a čím si čistíte? natíráte po koupaní nějakým mlékem a pod? mám hodně mastnou pleť a i jizvičky, čím by se dali odstranit?. Děkuji za rady

malinkaelinka
3. črc 2019

Odlicuju pletovym mlékem, po vycististeni pouziju krém, někdy s kapkou arganoveho oleje. Ráno omyvam pouze vodou a conjac houbičkou. Poté krém. Čas od času peeling, občas hydratační maska, dle potřeby.

malinkaelinka
3. črc 2019

Jukni na youtube na kanál Beuty by Katty, má plno videí s radami pro konkrétní typ pleti.

sudylichozrout
3. črc 2019

@zdenamestan vubec nijak. Rano i vecer umeju vodou a namazu modrou Niveou. Jinak nic. Nerada na sebe neco patlam. Tim, ze se nepouzivam makeup, staci ta voda. Pokud mas problemy s pleti, obratila bych se spis na dermatologa nez na internetove forum.

bayt
3. črc 2019

@zdenamestan Odličuju jemným gelem od Evolve, pak růžová voda, pak lehký krém. Na mastnou pleť je ideální třeba aloe, čajovník...Používám jen bio kosmetiku. Super je na vyčištění bahno z mrtvého moře - 2x týdně nanést na půl hodiny na pleť.

petulejan
3. črc 2019

mě dost pomohla kosmetička a chemický peeling na mastnou pleť 👍

makronka222
3. črc 2019

Chemicky peeling taky doporucuju. Jinak na pupinky La roche posax Effeclear duo. Jinak si myju oblicej mydlem, nebo vezmu nakou tu micelarku. Pak krem. Nekdy peeling

marketanova
4. črc 2019

Jaká kosmetika vám nejvíce pomáhá, micerální voda nebo mléko?

martiniquest
4. črc 2019

Oci odlicuju micelarkou nebo smesi oleje a vody, zbytek obliceje cisticim gelem (momentalne Cerave, ale vysusuje me), tonizuju prirodni pletovou vodou, namazu prirodnim kremem. Jednou tydne delam enzymaticky peeling.

petulejan
4. črc 2019

@marketanova pořád je to o tipu pleti. Já nemůžu třeba mliko,spíš gely. Chce to skouset.

marketanova
10. črc 2019

také si myslím, mě dělá problém používat i peeling