Co účinného na strie?

1992erika
15. srp 2015

ahoj holky, chci radu co účinného na strie. Celé tehotenstvi jsem se mazala kremem elasti q a bříško v pohode, mám na něm jenom pár jizvicek, které nejsou skoro videt ale hrozně moc jizev se mi udělalo na stehnech a bocich, vypada to hrozne. Mazu se olejem bi oil ale vůbec mi to nepomáhá jizvy jsou stále hodně vidět, vím ze nezmizí úplně ale nemuseli by být aspon tolik vidět :( jsem z toho nestastna, nemuzu jít ani do plavek. Co na to používáte nebo jste používaly vy?

urum
15. srp 2015

Já jsem měla ten bio oil a mně to teda pomohlo. Pak ještě Bambucké máslo a to taky pomohlo.

1992erika
autor
16. srp 2015

Děkuji, zkusím teda to bambucke máslo, třeba mi to pomůže 🙂 a jak dlouho jste ten bi oil mazala a pomohl vám, já ho mazu už pres dva mesice a nic 😒

urum
16. srp 2015

No minimalně tři, než jsem viděla rozdíl.... ale nezmizely úplně, to zase ne, to už nikdy nezmizí, ale jako zlepšilo se to dost.

diniki
16. srp 2015

Já určitě doporučuji bepanthen proti striím. Mažu se s ním a je super. Strie se zatím neukázaly. A ty, které mám od puberty jsou také mírnější.

tynka00
17. srp 2015

Mě známá doporučila vazelínu, tak jsem ji zkusila (tu z lékárny)+ trochu odpálení a pomáhá menší jizvy zesvetlaly tak snad pomuze i na ty velké. A pomohlo celkem rychle. ;)

werunqa
17. srp 2015

Já se taky mazala ElastiQem-jak krémem,tak olejem a stejně se mi udělaly trochu na bocích a kolem pupíku.Bi-Oil jsem používala a žádné změny jsem nezaznamenala :(

martinamarna
24. srp 2015
Uživatel martinamarna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od martinamarna.

bambucke maslo ci kokosovy olej jsou nejlepsi 🙂 ja si nemuzu vynachvalit Premium Bio Kokosový olej ten se mi zda nejlepsi 🙂