Covid kašel. Co přírodního pomáhá?

ivis_b
7. únor 2021

Maminky, právě si procházím covidem a mám hrozný kašel - suchý, dráždivý, nic moc nevykašlu. Doktorka mi říkala, že vzhledem k tomu, že kojím, nemám užívat žádné klasické léky na kašel (na všech sirupech apod. je kojení psané jako kontraindikace). Takže sháním nějaké babské rady, tipy, co vám zabralo. Zkouším šťávu z pocukrované cibule, ale uvítám další tipy. Děkuji.

martt
7. únor 2021

@ivis_b Cibulovo majoránkový čaj, namazat průdušky sádlem a na to bavlněný kapesník. Tymianovy sirup. Lipový a podbělový čaj.

aklin
7. únor 2021

Zázvorový čaj

aneta_v
7. únor 2021

@ivis_b jitrocel

dunkap
7. únor 2021

@ivis_b mě pomáhá na kašel tymianovy čaj. Dovolím si vložit stránky o kojení, jsou tam i léky které smíme při kojení https://www.mamila.sk/sk/uvod/

mamikry
7. únor 2021

@ivis_b Vincentka sirup s materidouskou a jitrocelem, podle letaku muzete i pri kojeni.

monika3456
7. únor 2021

Zkuste z Justu, vyzkoušené a osvědčené. Tymián.elixir a tannen sirup.

dandaa
7. únor 2021

Doktor mi řekl ať si dám na noc sinecod kapky a ještě, že tak, jinak bych se nevyspala. Takže se při kojení můžou po poradě s lékařem.

pexi
7. únor 2021

Inhalace vincentky dávám na kašel u nás.

priefi
8. únor 2021

Já tedy nevím, zda jsme v létě prodělali nebo neprodělali Covid, ale mi jako jediný zabral sirup Kaloba

ninive211
8. únor 2021

Normálně si na noc dávej Fenistil kapky, ty můžou i malá miminka, takže kontraindikace s kojením není...ať se vyspíš. Jinak Sinecod se může při kojení. Jak tady někdo píše tymián, jitrocel, na to pozor, obojí je spíš na podporu vykašlávání, na vlhčí kašel, pokud máš ryze suchý, neproduktivní kašel, potřebuješ tlumit, určitě vyzkoušej ten Fenistil! Plus mazat průdušky.